Theaoson Alcohol Sanitizer Spray

Model NR.
AC-T4015
Substraat
Staal
Formation Mechanism
Conversie Type
vloeibare verschijning
transparante vloeistof
vochtigheid
relatief 60%
temperatuur
ongeveer 25°c.
spuitsnelheid
≥97%
dichtheid (20 ºc)
0.79-0.82 g/cm3
Transportpakket
Box
Specificatie
200ml*12pcs/ctn
Handelsmerk
Customers Brand
Oorsprong
China
Gs-Code
3808940090
Productiecapaciteit
100000000
Referentieprijs
$ 4.50 - 13.50

Beschrijving

Productbeschrijving

Theaoson Alcohol Sanitizer spray

Dit product is zorgvuldig ontwikkeld voor speelgoedproducten en het regelmatige contact van kinderen met het oppervlak van het product, met gebruik van eetbare alcohol en veilige antibacteriële ingrediënten polyhexamethyleen guanidine hydrochloride. Alcohol voor voedselkwaliteit is veilig, en polyhexamethyleenguanidine hydrochloride wordt erkend als een veilig en mild antibacterieel middel, dat vooral belangrijk is voor kinderen met een onontwikkeld immuunsysteem, en effectief een verscheidenheid aan levensbacteriën in speelgoed kan doden, waaronder griep, Escherichia coli, salmonella, Staphylococcus aureus, houd het meest intieme speelgoed en toegankelijke voorwerpen van het kind uit de buurt van virussen en bacteriën, en bescherm de gezondheid van het kind.

 

 

Belangrijkste werkzame bestanddelen en gehalte  de hoofdcomponent is ethanol 75% ±   5% (V / V), polyhexamethyleen guanidine hydrochloride 0.2% -0.4% (W / V).

Soorten microben geïnactiveerd  het heeft een inactivatieeffect op het virus, pathogene bacteriën, pyogene kokken en candida albicanen.

 

TOEPASSING

Dit product is vooral van toepassing op verschillende speelgoedoppervlakken, kinderwagens, en vloeren, tapijten en banken waar kinderen vaak mee in aanraking komen.

 

GEBRUIK

1. Schud 3-5 seconden voor gebruik en spuit het gelijkmatig op een schone katoenen doek om het speelgoedoppervlak schoon te vegen voor desinfectie.

2. Schud 3-5 seconden voordat u gaat spuiten en spuit het stuk gedurende 1-3 minuten gelijkmatig op het speelgoedoppervlak. Veeg en desinfecteer met een schone katoenen doek.

 

Voorzorgsmaatregelen

1.alleen voor extern gebruik, niet mondeling.

2. Dit product is brandbaar. Spuit geen vlam en blijf uit de buurt van een brandbron.

3. Bewaar de lamp op een koele, droge en geventileerde plaats, uit de buurt van licht en vuur.

Als het per ongeluk in uw ogen komt, spoel het dan onmiddellijk met veel water.

5. Buiten het bereik van kinderen houden.




Theaoson Alcohol Sanitizer Spray Theaoson Alcohol Sanitizer Spray Theaoson Alcohol Sanitizer Spray Theaoson Alcohol Sanitizer Spray




Theaoson Alcohol Sanitizer Spray Theaoson Alcohol Sanitizer Spray
Theaoson Alcohol Sanitizer Spray

Theaoson Alcohol Sanitizer Spray
Theaoson Alcohol Sanitizer Spray
Theaoson Alcohol Sanitizer Spray
 
Tentoonstelling

Theaoson Alcohol Sanitizer Spray

Waarom voor ons kiezen:
Theaoson is een beursgenoteerde onderneming die in 2010 is opgericht. Wij zijn een van de grootste aërosolfabrikanten in China en zijn beursgenoteerd. We hebben ons gewijd aan onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop aan aerosol in de autozorg, de schoonheidszorg, het huishouden, de industrie en desinfectie.

Staat u mij toe een korte inleiding te hebben over de voordelen van onze aërosol producten:

De fabrieksomgeving is net zo mooi en modern als tuinen.
2. Oppervlakte: 120,000 vierkante meter . Gelegen in Fine Chemical Science Park, dat voldoet aan de eisen van de Chinese overheid voor de chemische productiebasis.
We richten ons vooral op aerosol in de autozorg , de schoonheidsverzorging , het huishouden , de desinfectie en de industriële aspecten.
4. Jaarlijkse productie: 300 miljoen blikken . De levertijd voor nieuwe orders is 20-25 dagen, voor herhaalde orders is 18-20 dagen.
5. Uitgerust met 25 toonaangevende productielijnen en professionele testinstrumenten die uit Duitsland worden ingevoerd.
6. Neem het geavanceerde 6S lean management en de "vijf praktijk" van de corporate cultuur en management filosofie.
Team: R&D-, QC- en productieteams hebben 24 jaar ervaring in de industrie.
8. Certificaten: " Top 100 ondernemingen in de provincie Guangdong" "AEO Advanced Certificate" "Production License for Dangerous Chemical Products", "Sanitation License for Disinfection Products", "Guangdong Pollutant Discharge Permit", CE, SGS, ISO9001, ISO14001, ROHS , enz.
 

Bedrijfsprofiel

OEM ODM Alcohol Sanitizer desinfectiegel