China Top Five Paint Supplier-Maydos Colored Sand Petterns concrete vloeren Epoxyhars

Model NR.
JD600
Substraat
Cement
Componenten
Oplosmiddel
Formation Mechanism
Conversie Type
vos
laag
geur
laag
antibestendig
uitstekend
weerbestendigheid
uitstekend
kleuren
gebaseerd op kleurenschema
hardheid
2h-4h
gebruik
vloercoatings
Transportpakket
20kg
Specificatie
International Standard
Handelsmerk
Maydos
Oorsprong
China
Gs-Code
3209909000
Productiecapaciteit
5000 Tons
Referentieprijs
$ 3.34 - 5.33

Beschrijving

China Top vijf Epoxy hars vloeren materialen fabriek-Maydos Food Grade Vloeren van epoxyhars
China Top Five Paint Supplier-Maydos Colored Sand Petterns Concrete Flooring Epoxy Resin

 

Voorbereiding van het oppervlak

Een correcte voorbereiding van het substraat is van cruciaal belang voor optimale prestaties. Het oppervlak moet gezond, schoon, droog en vrij van losse deeltjes, olie, vet en  Andere verontreinigingen zijn.

Primer

Bereid een vat, giet JD-D10A en JD-D10B erin op basis van 1: 1. Roer het mengsel goed en breng het vervolgens aan met een roller of een trowel. Het referentieverbruik is 0, 15 kg/m². Het belangrijkste doel van deze primer is het volledig afdichten van het substraat en het voorkomen van luchtbellen in de lichaamslaag. Afhankelijk van de olieabsorptie van het substraat kan een tweede laag nodig zijn. De hercoat tijd is ongeveer 8 uur.

Inspecstandaard voor de primer: Gelijkmatige folie met een bepaalde helderheid.

Onderlaag

Meng eerst WTP-MA en WTP-MB op basis van 5: 1, voeg dan kwartspoeder (1/2 van het mengsel van A en B) toe in het mengsel, roer het goed en breng het aan met trowel. De consumptie hoeveelheid A en B is 0, 5 kg/m2. Je kunt het één voor één doen of twee lagen voor twee. In het tweede geval is het toepassingsinterval ongeveer 8 uur bij 25 graden. Schuur de eerste laag, maak deze schoon en breng de tweede laag aan. Wacht na de hele toepassing nog eens 8 uur, slijp het, reinig het schuurstof en ga vervolgens verder met de volgende procedure.

Inspectienorm voor de onderlaag: Niet kleverig aan de hand, geen verzachting, geen nagelprint als u het oppervlak bekrast.

Bovenlaag

Meng JD-2000A en JD-2000 B op basis van 5: 1 en breng het mengsel vervolgens aan met spatel. De verbruikhoeveelheid is 1, 0 kg/m2.

Onderhoud

5-7 dagen. Gebruik de vloer niet en was deze niet met water of andere chemicaliën.