Uitstekende weerbestendigheid Polyester Tgic Powder Coatings voor Aluminium Profile

Model NR.
Powder Coatings for Aluminum Profile
Methode
Besproeien
Niveau
Grondverf
Droogmethode
Drogen
Certificaat
ISO14001, ISO9001
Substraat
Staal
Componenten
Film Forming Matter
Formation Mechanism
Non Conversie Type
Transportpakket
20kg/Box
Handelsmerk
KINTE
Oorsprong
China
Gs-Code
3907999000
Productiecapaciteit
500 Tons Per Month
Referentieprijs
$ 2.70 - 4.50

Beschrijving

Inleiding:
Deze serie producten is een soort thermohars poedercoating gemaakt van verzadigde carboxypolyesterhars en TGIC-uithardingsmiddel. Het is speciaal ontworpen voor bouwmaterialen van buiten met uitstekende weerbestendigheid.


Eigenschap:
Functie
--- grote weerbestendigheid en sterke mechanische eigenschappen.
--- uitstekende kookweerstand en corrosiebestendigheid.
---goed poetsen, goede bouwmogelijkheden en een hoge poederspuitsnelheid.
--- grote overbakbestendigheid
Dichtheid: 1.2 ~ 1,8 g/cm3 (vraag naar ingrediënten en kleuren)
Deeltjesgrootte: De vereiste doelwaarde, de standaardkorrelgrootte is 20-45 um, < 10um poeder < 8%, >
70um poeder < 20%.
Stabiliteit bij opslag: Polyester/TGIC-type moet worden bewaard bij een temperatuur van minder dan 35 °C op een droge en goed geventileerde plaats , uit de buurt van warmtebronnen, ontstekingsbronnen en direct zonlicht. Als het poeder in een airconditionerruimte wordt bewaard, moet het op kamertemperatuur worden gehouden of op dezelfde temperatuur worden gehouden als de spuitapparatuur om vocht opnieuw te voorkomen. Onder dergelijke omstandigheden kan het poeder gedurende 12 maanden stroef worden opgeslagen.
Een uitgebreide test is vereist. Als het testresultaat aan de eis voldoet, kan het poeder nog steeds worden gebruikt.
Opmerking: Voor het laagtemperatuurhardende poeder met een glans onder 40%  ( 60° ) is de beter opgeslagen temperatuur lager dan 30ºC .


Toepassingsgebied:
Deze serie Special Powder Coatings for Aluminium Profiles is speciaal ontworpen voor het prikken van aluminium profielen in de architectuur.


Speciale effecten:
Allerlei soorten rimpels, metallic, parelmoer effecten, samengestelde kleuren, etc. voor het gebruik van een speciale  oppervlaktecoating verwijzen we u naar de gebruikshandleiding van ons bedrijf.
 
Eigenschappen
Methode
Waarde
Uiterlijk
Visueel
Een verscheidenheid aan coatingseffecten
Impact
GB/T 1732-1993
1 kg*50 cm.
Flexibiliteit
2 mm
Cupping-test
GB/T 9753-1988
≥6 mm
Indeuking hardheid
GB/T 9275
≥80
Hechting
0Grade
Hardheid
GB/T 6739-2006
>H
Neutrale zoutspray
GB/T1771
≥1000 uur
Vochtigheid
GB/T 1740-2007
Wijzig≤1Grade
Weerbestendigheid  (X -enon -lamp veroudert 1000 uur )
GB/T 1865-1997
Krijt 0 graad;
Kleurverschil 1 kwaliteit;
Behoud van glans≥50%
Kookweerstand
GB/T 6682
Geen luchtbellen, geen rimpels, geen vlekken, geen afwatering en andere defecten, ook geen significante kleurverandering
Chemische bestendigheid (zoutzuur, xyleen,
mortel)
GB/T 6682
Geen bubbels, geen verzachting, geen afwerpen,  en geen andere belangrijke veranderingen
Al deze bovenstaande eigenschappen zijn in overeenstemming met de Europese architecturale aluminium Qualicoat -normen en de nationale standaard aluminium profielen standaard GB 5237.4-2004.
Spuiten
Deze serie producten is geschikt voor de volgende spuitmethoden: corona elektrostatisch spuiten, frictieelektrostatisch spuiten, elektrostatisch gefluïdiseerd bedspuiten , wervelde bedthermisch spuiten, en andere spuitmethoden (voor de laatste 3 methoden, gelieve dit van tevoren aan te vragen).
Filmdikte: 40~150 μm, theoretisch 40~80 μm.
Gemiddelde dekking: 10 ~ 12 m2 /kg, filmdikte 60 μm (berekend met een gebruikssnelheid van 100%)
Uithardingsgids
200 ºC / 10 min worden aanbevolen, en ook 180 ºC / 10 min, etc kan worden ontworpen op basis van de behoeften van de gebruiker.

Verpakking en transport :
Dozen met dubbele PP zakken. N.W 20(25)kg/doos
Niet-gevaarlijke goederen. Het kan op verschillende manieren worden vervoerd, maar moet uit de buurt zijn van direct  zonlicht, vocht, hitte en chemicaliën.

Gezondheid en veiligheid :
Alle grondstoffen van poedercoating bevatten geen giftige stoffen, ook geen giftige gassen tijdens het bakken. Tijdens het gebruik moet echter stofademhaling worden vermeden en moet de gebruiker stofmaskers dragen en het langdurige huidcontact met de poedercoating tot een minimum beperken. De coating die op de huid is aangebracht, kan met zeep worden afgespoeld.
Excellent Weather Resistance Polyester Tgic Powder Coatings for Aluminum Profile Excellent Weather Resistance Polyester Tgic Powder Coatings for Aluminum Profile Excellent Weather Resistance Polyester Tgic Powder Coatings for Aluminum Profile

Bedrijfsprofiel:
Kinte Materials Science and Technology Co., Ltd. is ondergeschikt aan China Machinery Industry Corporation (een belangrijke staatsonderneming die rechtstreeks wordt beheerd door SASAC, en die in 2023 284 tot de top 500 van de wereld heeft gerekend). Het is een nationale hightech onderneming onder China National Electric Apparatus Research Institute Co., Ltd. (Stock Code: 688128), een beursgenoteerde onderneming op de SSE-STERMARKT. Het bedrijf richt zich op de R & D, de productie en de verkoop van milieuvriendelijke coatings (poedercoatings, industriële coatings op waterbasis) en poedercoatings, en zet zich in om de concurrentiepositie van de Chinese milieuvriendelijke coatingindustrie op de wereldmarkt te verbeteren. Nu is het de leider en promotor geworden in de Chinese technologische ontwikkeling van milieuvriendelijke coatings en polyester harsen voor poedercoatings!

We hebben ISO9001 en ISO14000, ISO18001, RoHS, UL-certificering en QUALICOAT -certificaten behaald.  Door de uitstekende en stabiele kwaliteit hebben onze producten altijd een hoge reputatie in binnen- en buitenland en zijn ze verkocht aan meer dan 30 landen.

De poedercoatingbranche werd in 1992 opgericht en er zijn nu twee fabrieken (de fabriek in Guangzhou en de fabriek in Wuhan) met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 25,000 ton. En we hebben samengewerkt met veel beroemde klanten zoals Gree, Pansonic, HITACHI, Mitsubishi, Walmart, HUAWEI, EMERSON, Hispanse, Dicastal, BYD, AAG, enz.


We houden ons onophoudelijk aan het bedrijfsprincipe van „kwaliteit is het leven, houden ons aan eersteklas technologie, eersteklas kwaliteit, eersteklas kosten en eersteklas merk”. We willen graag een complete reeks diensten en oplossingen bieden voor zowel binnenlandse als buitenlandse klanten en willen graag samen met u een schitterende toekomst tegemoet zien.


 

 

Building Coating