Anti-kraslaag voor coil-staal kleurcoating

Model NR.
Special powder coating for Coil Steel Color Coatin
Methode
Besproeien
Niveau
Grondverf
Droogmethode
Oven Curing
Certificaat
ISO14001, ISO9001
Substraat
Staal
Componenten
Film Forming Matter
Formation Mechanism
Non Conversie Type
toepassing
voor spiraalvormig staal en spiraalvormig aluminium met coating
basiseigenschap
uitstekende t-bocht- en schokbestendigheid
Transportpakket
20kg/Box
Handelsmerk
KINTE
Oorsprong
China
Gs-Code
3907999990
Productiecapaciteit
500 Tons Per Month
Referentieprijs
$ 3.60 - 4.50

Beschrijving

Anti Scratch Colorful Powder Coating voor Coil Steel, Thermoset Powder Coating voor speciaal gebruik


Inleiding
Coil coatings zijn een soort professionele coating die wordt gebruikt om het oppervlak van stalen platen en aluminium platen te bedekken en een voorgecoate spoel te maken. Het heeft de traditionele methode van het coaten van metalen platen na het vormen en verwerken veranderd. In plaats daarvan wordt de coil coating voorgeverfd op de metalen spoel om een met kleur gecoate stalen plaat te vormen voor verwerking en wordt veel gebruikt in bouwmaterialen, huishoudelijke apparaten en andere velden. Dit proces van voorcoating heeft de voordelen van het vereenvoudigen van het productieproces, het verbeteren van de constructie-efficiëntie, het besparen van investeringen en transportkosten, en het hebben van betere prestaties dan het traditionele proces van de nacoating, dat een van de toekomstige ontwikkelingstrends van de coatings-industrie is.
Tot nu toe zijn bijna alle voorgecoate spoelen gelakt met vloeibare coil coatings. Traditionele coil coatings bevatten echter organische oplosmiddelen (VOS's) die schadelijk zijn voor het milieu. De poedercoating bevat geen organisch oplosmiddel en is een poederachtige stof met het voordeel van een uitstoot van nul VOS, en is een van de beste keuzes om traditionele coils te vervangen.
Bovendien worden coatingfabrikanten, nu landen steeds meer aandacht besteden aan milieubescherming, gedwongen om producten en technologieën te ontwikkelen die traditionele coil coatings kunnen vervangen. De belangrijkste technische knelpunten van coil powder coatings liggen in snelle coatings en snelle uitharding. Het eerste betreft coatingapparatuur en -processen, terwijl het laatste de formulering en uithardingsmethoden van poedercoatings betreft.
De poedercoating voor het spuiten van spoelstaal met hoge snelheid, die onafhankelijk door ons bedrijf vijf jaar lang werd ontwikkeld, werd met succes toegepast in een staalplaat Co., Ltd. in Shandong, waardoor de technologie van het continu spuiten met hoge snelheid van poedercoating voor voorgecoate staalplaat werd gecreëerd. De coatingsnelheid bereikt 60-120 m/min, waardoor de productiesnelheid van 40 m/min van soortgelijke poedercoatings in Europa en de Verenigde Staten wordt overtroffen, en het internationale geavanceerde niveau wordt bereikt.
Dit product gebruikt een aantal innovatieve technologieën om een reeks technische problemen op te lossen, zoals het snel uitharden van poedercoatings (60 m/min), snel en efficiënt poederen en productie met hoge snelheid. Niet alleen wordt het snelle spuitproces van poedercoatings voor het eerst in China met een lijnsnelheid van 80m/min bereikt, maar realiseert zich ook de kenmerken van een goede dekking, goede nivellering en uitstekende prestaties onder de staat van dunne coating (20um-40um) van poedercoatings. De productprestaties voldoen niet alleen aan de technische normen van de coil-industrie, maar zijn ook superieur aan de huidige prestaties van de laklaag in belangrijke prestaties zoals buigen bij lage temperaturen, bestand tegen zuren en basen, hardheid, MEK-weerstand, randbescherming en verouderingsweerstand.


Belangrijkste kenmerken:
Coil colour coating speciale poedercoating heeft de kenmerken van een eenvoudige constructie, sterke decoratie, eenmalig spuiten, etc. vergeleken met coatings op basis van oplosmiddelen heeft deze een hoge gebruikssnelheid, zijn niet makkelijk te krabben, zijn milieuvriendelijk, hebben geen VOS-uitstoot, bespaart energie en hebben ze uitstekende algehele coatingprestaties.
De coating is mooi, met een goede textuur en krasbestendigheid, en de dikte van één spray kan 25-80 μm bereiken
Uitstekende nabewerkingseigenschappen zoals T-bocht en slagvastheid
3. Uitstekende zuur- en alkali-bestendigheid, kookbestendigheid en MEK-bestendigheid
4. Goede verouderingsbestendigheid, corrosiebestendigheid, vochtigheid en hittebestendigheid


Toepassingsveld :
1. Dit product kan worden gebruikt voor opgerolde stalen en opgerolde aluminium kleurplaten. Vanwege zijn handige installatie, hoge sterkte, gemakkelijke reiniging, en stootbestendigheid, wordt het veel gebruikt in werkplaatsen, geprefabriceerde huizen, prefab-componenten, daken, plafond gordijnmuren, Containers, isolatiehekken, huishoudelijke apparaten, meubilair, containers, deurkozijnen, enz.
2. 30m/min-120m/min poedercoating met stalen coil kan volgens de eisen worden ontworpen.
3. Poedercoatings met verschillende effecten zoals nivellering, rimpels, oranje patroon, zandpatroon, sneeuwpatroon, en zilverpoeder kan worden ontworpen volgens de eisen van het uiterlijk.


Index van eigenschappen  
Eigenschappen Testmethode Testresultaat
Uiterlijk Oogballen Glad en plat
Coatingproces / Eén vacht en één bake
Filmdikte GB/T 13452.2-2008 25 μm -80 μm
Hardheid van het potlood GB/T13448-2023 3 UUR
Krasbestendig testen GB/T13448-2023 2800 g
Schok bij achteruitrijden GB/T13448-2023 ≥ 9 J.
Cupping-test GB/T13448-2023 8 mm
MEK GB/T13448-2023   120 keer
T-bocht testen GB/T13448-2023 0T goed
Zuurbestendig GB/T13448-2023 5% HCl, 240h doorweekt zonder te schuimen of eraf te vallen
Alkali-bestendig GB/T13448-2023 5% NaOH, 168 uur doorweekt zonder te schuimen of eraf te vallen
Vochtig en hittebestendig GB/T1740-2023 1000h-coating zonder schillen, geen blaren, geen verkleuring
Test van de weerstand tegen droge hitte GB/T13448-2023 Na 170 uur bakken bij een constante temperatuur van 1.5°C is het kleurverschil van witte kleur minder dan 0.5, en rood en blauw minder dan 0.3.
Kokende tesistantie GB/T13448-2023 4h geen afwerpen, geen schuimen, geen krijt
Bestand tegen koude schokken / -18°C voor 24 uur, 0 T is goed, impact is goed
Verouderingsweerstand / Bak gedurende een uur op 100°C, de T-bocht stijgt niet
Bestand tegen kunstmatige veroudering GB/T1865-2023 1000h X-lamp veroudering, geen poederen, geen afwerpen, 80% glans retentie
Test zoutbestendigheid GB/T1171-2023 ≥ 500 uur


Transport en opslag
Kartonnen verpakking, nettogewicht 20 of 25 kg.
Niet-gevaarlijke goederen, geen speciale transportvereisten.
Bewaar het op een koele, droge plaats onder de 30°C.
Houdbaarheid: 12 maanden.


Anti Scratch Powder Coating for Coil Steel Color Coating Anti Scratch Powder Coating for Coil Steel Color Coating Anti Scratch Powder Coating for Coil Steel Color Coating




Bedrijfsprofiel:
Kinte Materials Science and Technology Co., Ltd. is ondergeschikt aan China Machinery Industry Corporation (een belangrijke staatsonderneming die rechtstreeks wordt beheerd door SASAC, en die in 2023 284 tot de top 500 van de wereld heeft gerekend). Het is een nationale hightech onderneming onder China National Electric Apparatus Research Institute Co., Ltd. (Stock Code: 688128), een beursgenoteerde onderneming op de SSE-STERMARKT. Het bedrijf richt zich op de R & D, de productie en de verkoop van milieuvriendelijke coatings (poedercoatings, industriële coatings op waterbasis) en poedercoatings, en zet zich in om de concurrentiepositie van de Chinese milieuvriendelijke coatingindustrie op de wereldmarkt te verbeteren. Nu is het de leider en promotor geworden in de Chinese technologische ontwikkeling van milieuvriendelijke coatings en polyester harsen voor poedercoatings!

We hebben ISO9001 en ISO14000, ISO18001, RoHS, UL-certificering en QUALICOAT -certificaten behaald.  Door de uitstekende en stabiele kwaliteit hebben onze producten altijd een hoge reputatie in binnen- en buitenland en zijn ze verkocht aan meer dan 30 landen.

De poedercoatingbranche werd in 1992 opgericht en er zijn nu twee fabrieken (de fabriek in Guangzhou en de fabriek in Wuhan) met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 25,000 ton. En we hebben samengewerkt met veel beroemde klanten zoals Gree, Pansonic, HITACHI, Mitsubishi, Walmart, HUAWEI, EMERSON, Hispanse, Dicastal, BYD, AAG, enz.

We houden ons onophoudelijk aan het bedrijfsprincipe van „kwaliteit is het leven, houden ons aan eersteklas technologie, eersteklas kwaliteit, eersteklas kosten en eersteklas merk”. We willen graag een complete reeks diensten en oplossingen bieden voor zowel binnenlandse als buitenlandse klanten en willen graag samen met u een schitterende toekomst tegemoet zien.