Cellulose HPMC/Mhec/RDP Redispersible Emulsion Powder voor Tile Adhesives gips

Model NR.
rdp
Niveau
Aflak
Droogmethode
Drogen
Certificaat
ISO9001
Componenten
Film Forming Matter
Formation Mechanism
Conversie Type
gebruik 2
tegellijm, vulmiddel voor scheuren
functie
de buigsterkte verbeteren en de sterkte van de band verbeteren
type
additieven
gebruik 1
wandputty, barstbestendig/stuuzelende mortel
Transportpakket
Bags
Specificatie
25kg bag
Handelsmerk
xinweite
Oorsprong
China
Gs-Code
3901909000
Productiecapaciteit
5000tons/Year
Referentieprijs
$ 1.66 - 2.01

Beschrijving

Polymeerpoeder met herverspreidbare polymeren / RDP / VAE
Redispersible emulsion powder (VAE/RDP), algemeen bekend als droge poederlijm, is een wit in water oplosbaar vloeibaar poeder dat wordt geproduceerd door spray-droging van speciale op water gebaseerde emulsie. Het lost gemakkelijk op in water en vormt snel emulsie. Het heeft een hoge hechting, waterbestendigheid, verwerkbaarheid en warmte-isolatie, wordt op grote schaal gebruikt in de cementmortel als additief van de bouwindustrie.


Redispersible Polymer Powder (RDP)   is een in spray gedroogd, herverspreidbaar polymeer emulsie latexpoeder, ontworpen voor de bouwindustrie om de eigenschappen van droge mortiermengsels te verbeteren, in staat om te worden verspreid in water en te reageren met een hydrateren product van cement / gips en vulling, vormen een composiet membraan met een goede mechanica-intensiteit. Het verbetert de belangrijke toepassingseigenschappen van droge mortels, zoals een langere openingstijd, een betere hechting bij moeilijke substraten, een lager waterverbruik.

Productnaam Re-dispersible polymeerpoeder (RDP)
Solide inhoud ≥98.0%
Asgehalte (WT%) 12%±2
PH-waarde 6.0-8.0
Gemiddelde deeltjesgrootte ≥80 μm
TG (temperatuur ruitovergang)/°C. 5
Bulkdichtheid 400−600 g/l
 

Productprestaties:

Verbeter de viscositeit en samenhang van mortel

Verbeter de druksterkte, buigkracht en slijtvastheid van mortel

Verlaag de waterabsorptie en de elastische modulus van de mortel, en verbeter de werkbaarheid om het kraken fenomeen te verminderen


Sleuteleigenschappen:
Redispersible Polymer Powder RDP kan de adhesie, sterkte in buigen, slijtvastheid, de-formability.IT heeft een goede reologie en waterretentie, en kan de doorbuiging weerstand van tegel lijmen, kan het tot tegel lijmen met uitstekende niet-slopende eigenschappen en plamuur met goede eigenschappen.  

Speciale kenmerken:
Redispersible Polymer Powder RDP heeft geen effect op reologische preperties en is een universeel poeder met lage emissies in het medium TG-bereik. Het is bij uitstek geschikt voor het formeren van verbindingen met een hoge ultieme sterkte.