Theaoson 650 ml 450 ml Vehicle Foam Cleaner Spray

Substraat
Staal
Formation Mechanism
Conversie Type
vloeibare verschijning
transparante vloeistof
dichtheid (20 ºc)
0.79-0.82 g/cm3
spuitsnelheid
≥97%
temperatuur
ongeveer 25°c.
vochtigheid
relatief 60%
Transportpakket
Box
Specificatie
650ml and 450ml*12pcs/ctn
Handelsmerk
Customers Brand
Oorsprong
China
Gs-Code
3402509000
Productiecapaciteit
100000000
Referentieprijs
$ 4.50 - 13.50

Beschrijving

Productbeschrijving

 

Theaoson 650 ml 450 ml vehicle Foam Cleaner

Super Function schuimreiniger is een op water gebaseerde formule, rijk aan schuim, gemaakt van natuurlijke groene, door planten samengestelde oppervlakteactieve stoffen en de nieuwste hightech formules. Het heeft een snelle penetratie, sterke detergentie en een zeer diepe reiniging, en kan vlekken gemakkelijk verwijderen. Dit product bevat geen fosfaat, het is onschadelijk voor het milieu, het schuim is delicaat en rijk, de geur is aromatisch, en het is veilig en handig in gebruik.

Voordelen:
Formule op waterbasis      
Eenvoudige reiniging      
Rijk schuim      
Frisse geur    


Toepassingen:
Het is geschikt voor interne en externe oppervlakken van auto's, motorfietsen en schepen, en kan vlekken op dashboards, banden, bumpers, binnenmuren, plafonds effectief reinigen, en kunstleer, fluweel, vezels en tapijten. Het kan ook worden gebruikt om de oppervlakken van huishoudelijke apparaten, glas, badkamers, meubels, tegels, metaal en andere oppervlakken.

Instructies
1.Schud het product ruim voor gebruik, spuit direct op het oppervlak van het te reinigen object, wacht 20-30 seconden en veeg het vervolgens af met een zachte doek.
2.voor zwaar vervuilde gebieden gebruikt u een zachte borstel om de vlekken te vegen nadat u dit product hebt gespoten en veegt u het vervolgens af met een schone, zachte doek of met een stofzuiger.
3.voor het reinigen van leervezelproducten moet eerst op een klein gedeelte van het onopvallende gedeelte worden getest of dit verkleuring of flecking veroorzaakt, en vervolgens worden gebruikt nadat is bevestigd dat het product geen corrosiviteit heeft voor leerproducten.  Bij normaal gebruik moet het product, nadat het gelijkmatig is gespoten, enige tijd blijven staan om het schuim van het reinigingsmiddel volledig te laten doordringen. Veeg het schuim vervolgens grondig af met een vochtige doek op het bevlekte gebied en veeg het vervolgens af met een droge doek.

Technische aspecten:
Parameter Eenheid Bij 25 ºC   en   60% relatieve vochtigheid
Vloeibare verschijning - Transparante vloeistof
Geur - Volg de voorschriften op.
Spuitsnelheid % 97
Interne druk , 50 ºC MPa 1.0
Dichtheid ( 20 ºC )  g/cm3 0.98-1.02
PH - 8-11
Opmerking : Alle bovenstaande gegevens zijn verkregen uit onze laboratoriumtests volgens de norm BB/T1449 -2023 "testmethoden voor aerosolproducten"  ,   de testresultaten zijn afhankelijk van externe omstandigheden, gebruiksmethoden en gereedschappen. Om een beter gebruikseffect te bereiken wordt aanbevolen de gebruiksmethode strikt te volgen.

Noodbehandeling:
1.als u aan de huid kleeft , was dan met water. Als u zich ongemakkelijk voelt, ga dan onmiddellijk naar het ziekenhuis .
2. in geval van onbedoeld contact met de ogen, tilt u het ooglid op en spoelt u het onmiddellijk af met veel water of een zoutoplossing. Raadpleeg onmiddellijk een arts.
3. Drank bij inslikken per ongeluk een matige hoeveelheid warm water en laat braken. Raadpleeg onmiddellijk een arts.

Attenties :
1.Houd uit de buurt van kinderen, werk in de lucht. Bij inslikken moet u onmiddellijk braken veroorzaken en medisch advies inwinnen.
2.Spray moet in spuitbussen worden bewaard met een verticale en horizontale hoek van ten minste 45 °.
3. ontvlambaar drukvat, niet gebruiken in de buurt van een brandbron.
4. het gewicht verandert in de loop der tijd, wat normaal is, en het verloop is minder dan 2%/jaar.

Theaoson 650ml 450ml Vehicle Foam Cleaner Spray
Theaoson 650ml 450ml Vehicle Foam Cleaner Spray Theaoson 650ml 450ml Vehicle Foam Cleaner Spray

Theaoson 650ml 450ml Vehicle Foam Cleaner Spray


Theaoson 650ml 450ml Vehicle Foam Cleaner Spray
Theaoson 650ml 450ml Vehicle Foam Cleaner Spray
Theaoson 650ml 450ml Vehicle Foam Cleaner Spray
Theaoson 650ml 450ml Vehicle Foam Cleaner Spray
 
Tentoonstelling

Theaoson 650ml 450ml Vehicle Foam Cleaner Spray

Waarom voor ons kiezen:
Theaoson is een beursgenoteerde onderneming die in 2010 is opgericht. Wij zijn een van de grootste aërosolfabrikanten in China en zijn beursgenoteerd. We hebben ons gewijd aan onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop aan aerosol in de autozorg, de schoonheidszorg, het huishouden, de industrie en desinfectie.

Staat u mij toe een korte inleiding te hebben over de voordelen van onze aërosol producten:

De fabrieksomgeving is net zo mooi en modern als tuinen.
2. Oppervlakte: 120,000 vierkante meter . Gelegen in Fine Chemical Science Park, dat voldoet aan de eisen van de Chinese overheid voor de chemische productiebasis.
We richten ons vooral op aerosol in de autozorg , de schoonheidsverzorging , het huishouden , de desinfectie en de industriële aspecten.
4. Jaarlijkse productie: 300 miljoen blikken . De levertijd voor nieuwe orders is 20-25 dagen, voor herhaalde orders is 18-20 dagen.
5. Uitgerust met 25 toonaangevende productielijnen en professionele testinstrumenten die uit Duitsland worden ingevoerd.
6. Neem het geavanceerde 6S lean management en de "vijf praktijk" van de corporate cultuur en management filosofie.
Team: R&D-, QC- en productieteams hebben 24 jaar ervaring in de industrie.
8. Certificaten: " Top 100 ondernemingen in de provincie Guangdong" "AEO Advanced Certificate" "Production License for Dangerous Chemical Products", "Sanitation License for Disinfection Products", "Guangdong Pollutant Discharge Permit", CE, SGS, ISO9001, ISO14001, ROHS , enz.
 

Bedrijfsprofiel

OEM ODM 650 ml 450 ml reinigingsspray voor superfucntionschuim met borstel