Groothandel Prijs Titanium Ore TiO2 Rutile Sand 95% wordt gebruikt Voor lasstangen van Ilmenite Sand

Model NR.
TS18-9
Methode
Magnetic Separating
Niveau
Grondverf
Droogmethode
Drogen
Certificaat
ISO14001, ISO9001
Substraat
Rutile Sand
Componenten
Rutile Sand
Formation Mechanism
Non Conversie Type
monster
gratis
Transportpakket
Bags
Specificatie
95% 97% 98%
Handelsmerk
Teshang
Oorsprong
China
Gs-Code
2614000000
Productiecapaciteit
50000tons/Year
Referentieprijs
$ 1,620.00 - 1,890.00

Beschrijving

Productbeschrijving:

Rutiel is een relatief zuivere titaniumdioxide. Het heeft uitstekende eigenschappen zoals hoge temperatuurbestendigheid, lage temperatuurbestendigheid, corrosiebestendigheid, hoge sterkte en kleine soortelijke massa. Het wordt veel gebruikt in de luchtvaart, de lucht- en ruimtevaart, de navigatie, machines, de chemische industrie, de ontzilting van zeewater, etc. Rutile zelf is een van de noodzakelijke grondstoffen voor hoogwaardige laselektroden, en het is ook de beste grondstof voor de productie van rutiel titaniumdioxide. De chemische samenstelling is TiO2.
 

Productnaam Rutiel zand
Zuiverheid   95%
Materiaal   TiO2
Vocht 0.5%
Concentraat of niet concentraat  
Gebruik mechanische chemische industrie, zeewaterontzilting
Opslag Vermijd supermarkten en direct zonlicht
MOQ 20 ton
 
Parameters
Indexen
TiO2 (%)
95 min.
SO3(%)
max. 0.02
ZrO2 (%)
max. 2.5
P2O5 (%)
max. 0.02
SiO2 (%)
max. 1.5
Fe2O3 (%)
1 max.
Al2O3 (%)
max. 0.4
V2O5 (%)
max. 0.6

Wholesale Price Titanium Ore TiO2 Rutile Sand 95% Is Used for Welding Rods of Ilmenite Sand Wholesale Price Titanium Ore TiO2 Rutile Sand 95% Is Used for Welding Rods of Ilmenite Sand Wholesale Price Titanium Ore TiO2 Rutile Sand 95% Is Used for Welding Rods of Ilmenite Sand Wholesale Price Titanium Ore TiO2 Rutile Sand 95% Is Used for Welding Rods of Ilmenite Sand Wholesale Price Titanium Ore TiO2 Rutile Sand 95% Is Used for Welding Rods of Ilmenite Sand Wholesale Price Titanium Ore TiO2 Rutile Sand 95% Is Used for Welding Rods of Ilmenite Sand

TOEPASSING:

1.Rutile is een belangrijke grondstof voor het raffineren van titanium en titaniumlegeringen.
2.Rutile is ook de beste grondstof voor de productie van rutiel titaniumdioxide.
3.Rutile zelf is een van de noodzakelijke grondstoffen voor hoogwaardige elektrode.het wordt veel gebruikt in slakkenmiddelen voor lasmaterialen zoals elektrode, flux-cored draad en flux.het kan de boog stabiliseren en de fysieke eigenschappen van slakken aanpassen.

Bedrijfsinformatie:

Hebei Tehang Technology Co .,Ltd  is een professioneel chemisch bedrijf in China. Specialisatie van de handel en export van diverse soorten kwaliteitschemicaliën sinds 1997. Tot de producten behoren chemische industrie, toevoegingsmiddel voor diervoeder, levensmiddelenadditief, agrochemisch, meststof, farmaceutische producten, waterbehandeling en mineralen. Ons managementteam heeft meer dan 17 jaar gecombineerde expertise die aan de behoeften van klanten voldoet. We zijn trots op onze hoogwaardige chemische stoffen en service werd goedgekeurd door de klanten in de wereld.
 
  Hebei Tehang Technology Co .,Ltd   is een ISO9001:2008 gecertificeerde organisatie. We besteden alway aandacht aan de kwaliteitscontrole. Voor ons betekent kwaliteit tevreden klanten. Alleen door voortdurend onze interne en externe procedures te verbeteren kunnen we een betrouwbare leverancier van chemicaliën blijven voor onze klanten wereldwijd. Elke stap in de distributieketen wordt voortdurend gecontroleerd en opnieuw gecontroleerd om de kwaliteit te garanderen. Door voortdurende verbetering van kwaliteit en service zullen we onze klanten producten van optimale kwaliteit bieden, die in overeenstemming zijn met hun eisen.
 
Naast de kwaliteit vinden we ook de concurrerende prijs van goederen belangrijk. Ons uitgebreide distributienetwerk, de koopkracht en het efficiënte voorraadbeheersysteem stellen ons in staat onze producten tegen de best mogelijke prijzen aan te bieden. Ons principe is: Kwaliteit Chemie met concurrerende prijzen - wij leveren!
 
Tot nu toe zijn veel van onze chemicaliën UITEINDELIJK GEREGISTREERD. Het is handig voor de klanten om onze chemicaliën in Europa te gebruiken.
 
Uw tevredenheid is ons meest geïnteresseerd. Ook uw suggestie zal door ons zeer welkom zijn. Geniet nu van uw bezoek en hoop van u te horen!
Wholesale Price Titanium Ore TiO2 Rutile Sand 95% Is Used for Welding Rods of Ilmenite Sand

VEELGESTELDE VRAGEN:

V1: Wat is uw MOQ?
A1: Normaal gesproken is onze MOQ 1 FCL, maar we zouden minder kwantiteit kunnen toepassen als klanten speciale eisen hebben aan kwantiteit, alleen zal de prijs voor LCL iets hoger zijn dan FCL.

V2. Hoe krijg ik de nieuwe prijs van een product?
A2: Geef de exacte of geschatte hoeveelheid, verpakkingsgegevens, de haven van bestemming of speciale vereisten op, dan kunnen we u de prijs dienovereenkomstig geven.

V3: Hoe kan ik een monster krijgen?
A3: We kunnen gratis monsters voor uw test leveren, maar de vrachtkosten voor monsters moeten door uw partij worden betaald.

V4. Hoe garandeert u de kwaliteit?
A4: In de eerste plaats zal onze kwaliteitscontrole het kwaliteitsprobleem tot bijna nul reduceren. Als de productie is voltooid, zullen ze het doen
monsters van elke batch vracht, en stuur deze naar ons laboratorium voor inspectie. Na het verstrijken van de inspectie zullen we de levering regelen.

V5: Is deze prijs uw echte prijs?
A5:Ja, maar de prijs is variabel, ik stel voor dat u contact met ons opneemt voordat u een bestelling plaatst