Fabrikant Levering Pure Rutile Sand Metal Preferent Price Rutile Sand

Model NR.
rutile sand
Methode
Besproeien
Niveau
Aflak
Droogmethode
Drogen
Certificaat
ISO9001
Substraat
Glas
Componenten
Pigment
Formation Mechanism
Conversie Type
Transportpakket
Bag
Specificatie
25kg/bag
Handelsmerk
Senko
Oorsprong
China
Gs-Code
3206111000
Productiecapaciteit
20000kg/Ton
Referentieprijs
$ 450.00 - 1,800.00

Beschrijving

Productbeschrijving

Rutiel is een relatief zuivere titaniumdioxide. Het heeft uitstekende eigenschappen zoals hoge temperatuurbestendigheid, lage temperatuurbestendigheid, corrosiebestendigheid, hoge sterkte en kleine soortelijke massa. Het wordt veel gebruikt in de luchtvaart, de lucht- en ruimtevaart, de navigatie, machines, de chemische industrie, de ontzilting van zeewater, etc. Rutile zelf is een van de noodzakelijke grondstoffen voor hoogwaardige laselektroden, en het is ook de beste grondstof voor de productie van rutiel titaniumdioxide. De chemische samenstelling is TiO2.

Manufacturer Supply Pure Rutile Sand Metal Preferential Price Rutile Sand
Manufacturer Supply Pure Rutile Sand Metal Preferential Price Rutile Sand
Specificatie
Productnaam Rutiel zand
Zuiverheid   95%
Materiaal   TiO2
Vocht 0.5%
Concentraat of niet concentraat  
Gebruik mechanische chemische industrie, zeewaterontzilting
Opslag Vermijd supermarkten en direct zonlicht
TiO2 (%)
95 min.
SO3(%)
max. 0.02
ZrO2 (%)
max. 2.5
P2O5 (%)
max. 0.02
SiO2 (%)
max. 1.5
Fe2O3 (%)
1 max.
Al2O3 (%)
max. 0.4
V2O5 (%)
max. 0.6
Manufacturer Supply Pure Rutile Sand Metal Preferential Price Rutile Sand
Manufacturer Supply Pure Rutile Sand Metal Preferential Price Rutile Sand
Toepassing

1.Rutile is een belangrijke grondstof voor het raffineren van titanium en titaniumlegeringen.
2.Rutile is ook de beste grondstof voor de productie van rutiel titaniumdioxide.
3.Rutile zelf is een van de noodzakelijke grondstoffen voor hoogwaardige elektrode.het wordt veel gebruikt in slakkenmiddelen voor lasmaterialen zoals elektrode, flux-cored draad en flux.het kan de boog stabiliseren en de fysieke eigenschappen van slakken aanpassen.

Bedrijfsprofiel

Manufacturer Supply Pure Rutile Sand Metal Preferential Price Rutile Sand Hebei Senko Biotechnology Company Ltd.   werd opgericht in 2008 , is het  gevestigd in Shijiazhuang Stad, de Provincie Hebei, China. Het produceert voornamelijk titaandioxide en farmaceutische tussenproducten ,   het enige bekende merk in de provincie Hebei . De fabriek beslaat een oppervlakte van 80,000 vierkante meter en 160 miljoen yuan aan vaste activa. Er zijn meer dan 400 werknemers, waaronder 36 senior technisch personeel en 18 nieuwe onderzoeks- en ontwikkelingspersoneel , een reeks technologie en onderzoek en ontwikkeling van professionele ondernemingen.   Na jaren van accumulatie en ontwikkeling heeft het bedrijf zijn eigen bekende merk opgericht. Hebei Senko Biotechnology Company  Ltd. is een toonaangevende onderneming op het gebied van chemische en farmaceutische grondstoffen. De producten worden geëxporteerd naar Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Europa , en produceren 22,000 ton per jaar.   Het heeft productieapparatuur en volledig geautomatiseerde productielijnen, en heeft  een compleet detectieproces. Daarnaast beschikken we over geavanceerde afvalwaterzuiveringssystemen en volledige milieubeschermingskwalificaties. Producten zijn op grote schaal gebruikt in de chemische industrie, verf, farmaceutische producten, textiel, keramiek, gebouwen en andere industrieën. De producten hebben unaniem lof gekregen van klanten uit de hele wereld. De fabriek heeft kwaliteitsbedrijven gewonnen, gebruikers zijn tevreden met bedrijven, geavanceerde bedrijven op gemeentelijk niveau en hebben de ISO9001-2015-certificering voor kwaliteitssysteem behaald. De bedrijfsfilosofie van ons bedrijf is gebaseerd op kwaliteit als de basis, met geloofwaardigheid voor ontwikkeling, en nodigt binnenlandse en buitenlandse klanten uit om samen te werken om een win-win   situatie   te bereiken en glorie te creëren.

Onze voordelen

Met klanten als kern bieden we de meest gunstige prijzen, terwijl we de productkwaliteit en tijdige levering garanderen.
We hebben een eigen agent die ons kan helpen om de producten snel en veilig te leveren, en we hebben voorraad voor overslag.
Professionele service en rijke ervaring om klanten te verzekeren, een adequate inventaris en een snelle levering om aan hun verschillende behoeften te voldoen.
Warme After-Sales Service, wij helpen u bij het oplossen van het gebruik van het probleem. Wij kunnen u korting geven als u een grote bestelling bij ons plaatst.
We hebben dus klanten over de hele wereld:
Professionele service en rijke ervaring zorgen ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen, dat er voldoende voorraad is en dat de levering snel aan hun wensen voldoet.
Marktfeedback en feedback over goederen zullen worden gewaardeerd , het voldoen aan de eisen van klanten is onze verantwoordelijkheid.
Hoge kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, eersteklas service krijgen het vertrouwen en de lof van de klanten.
4.voorbeeld bestelling zijn welkom.
5.we kunnen monsters leveren voor het testen
6.we beloven 100% geleverd, en 100% opnieuw te verzenden als pakket niet wordt afgeleverd!
Manufacturer Supply Pure Rutile Sand Metal Preferential Price Rutile Sand

Verpakking en verzending

Opslag:
1.Bewaar en dicht af op een schone, koele en droge plaats; uit de buurt van sterk, direct licht houden.
2.Shelf Life is 2 jaar wanneer correct opgeslagen.
Verpakking:
1. Gewicht <1 kg ---- gefluoreerde fles
2. 25 kg ---- kunststof emmer
3. 180-200kg ---- trommel
P.S.: Wij accepteren maatwerk voor verpakkingen.
Levering:
1.we hebben een grote hoeveelheid ruw poeder op voorraad, normaal gesproken kan het binnen 3 werkdagen worden verzonden.
2.Neem voor spoedleveringen contact op met ons verkoopteam voor een speciale afspraak.
Verzending:
1.we verzenden goederen via DHL, FedEx, UPS, TNT, China post, NL Post en andere koeriers, gewicht van 10g tot 1000kg of zelfs een bulker.
2.Verzendgegevens en verzenddocumenten worden aan klanten verstrekt en verzonden zolang deze gereed zijn.
3.we houden het schip te volgen totdat de klanten goed ontvangen.
4.na jarenlange ervaring met export, met professionele en ervaren expediteurs, zorgen we ervoor dat goederen op meerdere manieren veilig en efficiënt kunnen worden geleverd.

VEELGESTELDE VRAGEN

V1: Wat is uw MOQ?
A:het is gebaseerd op het verschillende product.
V2:Hoe zit het met de levertijd   ?
A:Levering levertijd: Ongeveer 3-5 dagen na bevestiging van betaling. (Chinese vakantie niet inbegrepen)
V3: Is er korting?
A:verschillende hoeveelheid heeft andere korting.
V4:Hoe start je bestellingen of betalingen?
A:de factuur van Proforma wordt eerst na bevestiging van de bestelling verzonden, bijgaand onze bankgegevens. Betaling via T/T, Western Union of Bitcoin.
V5: Hoe gaat u met kwaliteitsklachten om?
A:allereerst zal onze kwaliteitscontrole het kwaliteitsprobleem tot bijna nul reduceren. Als er een echt kwaliteitsprobleem door ons wordt veroorzaakt, sturen we u gratis goederen ter vervanging of vergoeden we uw verlies.
V6. We kennen je helemaal niet, hoe kunnen we je vertrouwen?
A: U bent altijd van harte welkom om ons te bezoeken op elk moment.voordat we B2B starten, heeft MIC ons bedrijf ter plekke gecontroleerd en onze credit.Commitment is het nummer 1 punt van de waarde van onze onderneming goedgekeurd.
V7.wilt u al uw goederen testen voordat u ze aflevert?
A:Ja, we hebben 100% test voor levering, International Authorized Third-Party Test voor de producten als je dat nodig hebt worden zeer welkom.