JSM-2/800-monitor

Model NR.
JSM-2/800
Vorm
Cuboid
Materiaal
Rubber Body Type
Certificaat
ISO9001, CCC
Transportpakket
PCB
Handelsmerk
DGG or no brand or OEM
Oorsprong
Zhejiang - China
Productiecapaciteit
100000PCS/Year
Referentieprijs
Neem contact met ons op voor een offerte

Beschrijving

TELLERS EN MONITOREN

Als speciaal ondersteunend product van de arrestatie wordt de teller in serie met de arrestatie gebruikt om de bedrijfstoestand van de arrestatie te registreren. Het is vooral geschikt voor bliksemafleiders die worden gebruikt in 35kV en hoger dan centrales en leidingen, en kan ook worden gebruikt met driefasige gecombineerde overspanningsbeveiligingsproducten.

De structuur van de teller kan in de kast worden onderverdeeld in een buitenwijzertype en een split-type; qua functie kan deze worden onderverdeeld in een eenvoudig teltype en een extra stroombewakingstype; de componenten kunnen worden onderverdeeld in een type monstername van kleppen en een type monstername van transformatoren. De bovenstaande tellers worden door ons bedrijf geproduceerd.



GEBRUIK: OMGEVINGSOMSTANDIGHEDEN

1. Omgevingstemperatuur: Niet hoger dan  +40 ºC, niet lager dan - 40 ºC;
2. Nominale frequentie: 50 Hz of 60 Hz;
3. De spanning die gedurende lange tijd op de arrestatie wordt uitgeoefend mag niet hoger zijn dan de spanning bij continu bedrijf van de arrestatie;
4. Maximale windsnelheid: 35 m/s;

 

TECHNISCHE PARAMETERS
 
Typisch model Productbeschrijving Systeemspanningsniveau (kV) Nominale ontlaadstroom (kA) Actieradius (A) Extra restspanning onder nominale stroom (kV) Doorvoercapaciteit van 2000 vierkante golf (A) 4/10 Hoge stroombestendigheid (kA)
JS-8 Gemeenschappelijke teller 3 ~ 66 5 50 ~ 5000 1 400 65
JCQ-10 Huidige type online monitor 3 ~ 220 10 50 ~ 5000 1 600 100


TOTALE AFMETINGEN


Raadpleeg onze speciale handleiding voor de teller voor een gedetailleerde beschrijving en het gebruik van de teller. Als de arrestor is uitgerust met een teller, moet de letter "J" worden toegevoegd na het standaardmodel (het product met een extra stroombewakingsfunctie moet worden aangeduid met de letter "JCQ"). YH5WS-17/50J geeft bijvoorbeeld aan dat er een teller is geïnstalleerd op de YH5WS-17/50-arrestatie.