Spannende water Coaster Chute Ride

Model NR.
JL-26A
Toegestane Passenger
20/Boat
Aangepaste
Op maat
Conditie
Nieuw
Certificaat
CE, ISO9001
garantie
12 maanden
temperatuurvereisten
5~40° celsius
transportvoorwaarden
houten koffer voor belangrijke onderdelen
laden
20-pins
design leven
25 jaar
Transportpakket
houten koffer voor belangrijke onderdelen
Specificatie
Running Height: 30m
Handelsmerk
Jinma Rides
Oorsprong
China
Gs-Code
9508900000
Productiecapaciteit
3 Set/Year
Referentieprijs
Neem contact met ons op voor een offerte

Beschrijving



Specificatie glijgoot rit JL-26A
 
Technische specificatie
Voeding 3N+PE 380 V/220 V, 50 HZ
Geïnstalleerde capaciteit 300 kVA
Aandrijfkracht 192 kW
Rijhoogte 28 m.
Bedrijfshoogte 26.8m
Max. Verhoogde hoogte 26 m.
Max. Bedrijfstoerental   80 km/u.
Watersnelheid ongeveer 1 m /s.
Aantal boten 5pcs (afhankelijk van locatie)
Laden 20 renners/boot
Gebied Ongeveer 20567m2 (aangepast)
Looptijd 9 min.
Theorie uurcapaciteit 800 renners/uur
Opmerking: Parameters kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.       
 
Chute Ride JL-26A is een ritje op een hoger circuit. Het is een spannende waterrit perfect voor een land park om sommige water leuke elementen als kenmerken voor de hete zomerseizoenen.  De rit bereikt 28 meter bij het vlakke gedeelte boven de grond waar de gondel soepel rijdt als een voertuig dat de gasten kan zien, zodat ze de tijd hebben om te genieten van het landschap dat het park en de buurt te bieden hebben.   
Het spannende deel ervan is dat de gondel uiteindelijk in een waterlichaam stort, waardoor duizenden golven en spatten worden neergestort.
We passen de lay-outs van de tracks aan zodat ze het beste passen bij de landkenmerken van het park. Elke installatie is uniek en leuk!


                                                                                                                                                                                                               

1. Jinma Rides Profiel

Jinma Rides, ook wel bekend als Golden Horse Rides, is  een  toonaangevende ontwerper voor attracties    die zich in de markt bevinden     , en is  de enige bekende fabrikant van amusement in China die  zich al meer dan 39 jaar inzet voor de industrie. Aandelencode: 300756. En  de enige  in China gevestigde  leverancier van ritten voor Disney Land (Shanghai), Universal Studio ( Singapore en  Peking), America Triple Five Group (Chongqing) en    Lionsgate Entertainment (Zhuhai).  

Jinma startte de amusementsbranche  in  1983 en  werd een beursgenoteerde onderneming op SZSE in   2023. Het hoofdkantoor van Jinma is gevestigd in Zhongshan en    bezit momenteel drie productiebases   (respectievelijk O&O  -basis   voor  grote ritten, O&O  -basis  voor meeslepende en donkere ritten  en   productiebasis voor achtbanen) ,  met nog twee megabases in aanbouw. En  het bedrijf heeft  twee internationale dochterondernemingen .  Global Culture & Tourism Development  is gevestigd in Hong Kong  , terwijl   Noble in  Zwitserland  rijdt gespecialiseerd in rijontwikkeling die voldoet aan de en-normen.  


In november 2023 werd de funderingsceremonie van het Jinma Digital Cultural Tourism Industrial Park project gehouden. Fase I is van plan te investeren in de bouw van een 100 meter hoog R&D-kantoorgebouw en een 100,000 vierkante meter grote digitale chemische fabriek. Op 8 december van hetzelfde jaar werd de fundering leging ceremonie van het project Jinma (Central China Headquarters) Amusement Equipment Industrial Park gehouden in het district Xinzhou, Wuhan, met een geplande oppervlakte van 200,000 vierkante meter.
 

Jinma werd geëerd  tijdens de IPO-lanceringsceremonie  op 28 december 2023,  en werd  de eerste en enige entertainmentontwerper en -fabrikant die  ooit  op de lijst stond.

Exciting Water Coaster Chute Ride


Exciting Water Coaster Chute Ride                                                                                            Jinma Banfu   Roller Coaster Base  

                            


Exciting Water Coaster Chute Ride                                                                                                     Jinma rijdt Headquarter


Exciting Water Coaster Chute Ride                                                                                           Jinma Immersive Attractie Base




Exciting Water Coaster Chute Ride                                                                   Stichting die ceremonie legt in Gangkou, Zhongshan

Exciting Water Coaster Chute Ride
                                                      Oprichting van een ceremonie van het centrale Chinese hoofdkwartier










2. Technische krachten
 
Jinma bezit faciliteiten van 150,000 m², personeel van 1000+, ingenieurs van 200+  en heeft partnerschappen   opgebouwd met  de topuniversiteiten van China    , waaronder de Sun Yat-Sen University, de Wuhan University, de South China University of Technology, de Beijing University of Technology, de Guangzhou University en  internationale tegenhangers  in  de VS, Japan en India  voor de ontwikkeling van  geavanceerde attracties en attracties.



Jinma bezit, tot  op heden , 148  patenten   waaronder  34  patenten   voor  uitvinding,  77   voor toepassing ,  en 37 onder de  verschijningscategorie  , 12 software-copyrights .   Elk  jaar lanceert Jinma meer dan 10 nieuwe attracties.


2.1 
de nieuwste technologie  

Matrijs CAM-technologie om IP-thema's te realiseren

Jinma is  volwassen  geworden in  productie  - en  kwaliteitsmanagement  .   Geavanceerde  3D-buigmachine  gemaakt in de EU is geïntroduceerd in de productie van achtbanen.   3D-vormmachine  wordt ook    gebruikt om  een gewenst kwaliteitsniveau te bereiken om te voldoen aan internationale   IP-themavereisten.

Exciting Water Coaster Chute Ride Exciting Water Coaster Chute Ride

3.  Fabricagecapaciteit

In de afgelopen 39  jaar (inclusief de voorganger sinds 1983) heeft Jinma wereldwijd  meer dan  320   achtbanen in bedrijf  genomen. Met de  inzet van de grootschalige  CNC 3D-buigmachines en de modernste fabricagetechnologie is Jinma in staat    om soepelere    coasterbanen  te produceren dan de meeste  van zijn   mondiale  tegenhangers .  We zijn er trots op een veelbelovende en  betrouwbare  optie te zijn voor hoogwaardige themaparken in de wereld.

Exciting Water Coaster Chute Ride

Exciting Water Coaster Chute Ride





3.   Online beheerplatform

Het online management "cloud" platform is een van de unieke voordelen van Jinma Rides. We hebben het eerste cloud-platform in de sector gebouwd om ons te helpen klanten geavanceerde services te bieden, zoals onderhoud op afstand, detectie op afstand, analyse van de passagiersstroom en operationele analyse!  


4. Kwaliteitscontrole

Jinma Rides passeren het ISO9001 Quality Management System en verwierf een licentie voor de productie van speciale apparatuur.
Volgens de eis van de klant kunnen de ritten met en/ASTM-standaard met TUV-ontwerpbeoordeling worden ontworpen.


5. Projectmanagement

Jinma hecht belang aan elk project. We hebben een speciaal projectteam opgezet. Alle projectleden hebben een rijke ervaring en professionele vaardigheden op hun respectievelijke vakgebieden. Ze hebben ervaring met internationaal projectmanagement (de meeste hebben zelfs deelgenomen aan projecten van wereldklasse zoals Universal Studios en Disney).

We hebben het vermogen en vertrouwen om onze klanten te voorzien van hoogwaardige ritten en diensten, zoals we hebben voorzien voor Disneyland en Universal Studios.





Neem contact  met ons  op en ontdek hoe we een kwalitatief hoogstaand themapark met  een  vriendelijk budget bereiken.