8. Latex-verf op waterbasis, niet gevaarlijk

Model NR.
Q6-135
Droogmethode
Lucht drogen
Certificaat
ISO14001, ISO9001
Substraat
Keramisch
Componenten
Film Forming Matter
Formation Mechanism
Conversie Type
Transportpakket
Steel Drums
Specificatie
18-20kg
Handelsmerk
DONGYA
Oorsprong
China
Gs-Code
3208201090
Productiecapaciteit
5000 Ton/Year
Referentieprijs
$ 1.80 - 4.50

Beschrijving

We kunnen twee soorten latexverf op waterbasis aanbieden

1. Latexverf aan de binnenzijde van de wand

2. Latexverf aan de buitenkant
Wat is het verschil tussen latexverf aan de buitenkant en latexverf aan de binnenkant?
Latexverf voor de buitenmuur en latexverf voor de binnenwand zijn bekend als gebruikt voor verf binnen en buiten, maar weinig mensen zouden het verschil moeten weten tussen latexverf voor de buitenmuur en latexverf voor de binnenwand en wat er voor aandacht nodig is.  Laten we het eens bekijken.
1, de vereisten voor UV-bestendigheid verschillen
Zoals we allemaal weten, is de latex-verf voor binnen- en buitenmuren anders dan de latex-verf die zich aanpast aan het milieu. De latexverf van de buitenwand is geschilderd op de buitenkant van het gebouw, dat hoge eisen en indicatoren heeft voor ultraviolette stralingsbestendigheid. Het kan lang zonlicht weerstaan zonder te vervagen.  In tegenstelling tot wat er in de binnenwand wordt geverfd, worden de eisen voor UV-bestendigheid niet zo hoog.
2, weerstand tegen wrijving of waterbestendigheid
Voor de behoefte aan schone en mooie latexverf aan de binnenwand is de weerstand tegen schrobben relatief hoog, zelfs als deze per ongeluk vuil is, kan deze ook gemakkelijk met water worden afgeveegd;  En de buitenwandverf omdat in de buitenlucht, wind en regen, goede waterbestendigheid moet hebben, de film hard en glad genoeg is, is het makkelijk schoon te wassen.
3, de verf van de binnenwand kan niet worden gebruikt om de buitenwand te poetsen
Omdat de verf van de buitenmuur hoge eisen stelt aan zonnewering, maar de verf van de binnenwand geen zonnewering heeft, kan de verf van de binnenwand niet worden gebruikt om de buitenmuur te borstelen, dat wil zeggen dat de verf van de binnenwand niet als lakverf kan worden gebruikt.
De buitenverf kan worden gebruikt als verf voor de binnenwand
Hoewel de verf van de binnenwand niet kan worden gebruikt als lakverf, kan de buitenmuur wel als verf voor de binnenwand worden gebruikt.  Natuurlijk is dit om de milieubescherming en andere factoren te negeren (sommige lakverf aan de buitenkant met formaldehyde conserveringsmiddelen en andere anticorrosiemiddelen, en dit zijn kankerverwekkende stoffen, die in de verf van de binnenwand worden gebruikt, zullen de menselijke gezondheid schaden), omdat de verf van de buitenmuur waterbestendig is, wasbestendig, kan worden gebruikt als verf voor de binnenwand.
Aantekeningen over de latexverf aan de binnen- en buitenkant
Selectiepunten voor latex-verf op de externe wand:
Latexverf aan de buitenkant is niet zo goed als latexverf aan de binnenkant van de muur, die elk jaar opnieuw kan worden geschilderd, omdat de buitenmuur niet mogelijk is.  Daarom moeten we bij het kiezen van latexverf voor de decoratie van de buitenmuren onderscheid maken tussen het type gebouw, of het nu gaat om een gebouw met meerdere verdiepingen of een gebouw met een hoge opkomst, of het nu een nieuw gebouw is of een oude transformatie- en onderhoudsperiode.  Ons land is enorm op territorium, complexe klimaatomstandigheden en allerlei klimaatverschillen zijn zeer groot.  Moet rekening houden met de plaatselijke klimaatomstandigheden, zoals zon, wind en regen, temperatuur en vochtigheid, enz.
Selectiepunten voor latex-verf op de interne wand:
Veel consumenten hebben hoge functionele eisen aan de producten wanneer ze wandverf kopen, dus kiezen ze vaak voor een aantal muurverven producten gelabeld met "full effect".  Op dit moment heeft de full-effect muurverf van de gangbare merken op de markt, naast de conventionele functies, vaak de functies van meeldauw preventie, schuurbestendigheid, het afdekken van fijne scheuren, een blijvende mooie, frisse geur, enzovoort.  Op dit moment hebben veel gangbare merken latexverf met volledige werking, naast de conventionele functies, ook schimmelbestendigheid, schuurbestendigheid, het afdekken van fijne scheuren, een blijvende heldere, frisse geur en andere functies.
Het bovenstaande is het verschil tussen de externe latexverf van de muur en de interne latexverf van de muur en de introductie van voorzorgsmaatregelen, moeten wij de verkeerde bouw van de huisdecoratie niet kopen.

 

8. Water Based Latex Paint Non Hazardous

 

 

 

8. Water Based Latex Paint Non Hazardous
8. Water Based Latex Paint Non Hazardous
8. Water Based Latex Paint Non Hazardous

8. Water Based Latex Paint Non Hazardous 8. Water Based Latex Paint Non Hazardous 8. Water Based Latex Paint Non Hazardous