Surge-beveiligingsapparatuur DC PV Solar System Arrester Protector SPD

Model NR.
SWS1-PV40
Vorm
Modular
Materiaal
ZnO
Certificaat
ROHS, ISO9001, CCC
Merk
Singi
sleutelwoord1
apparaten voor piekbeveiliging
trefwoord
snelheid
Transportpakket
Standard
Specificatie
small
Handelsmerk
singi
Oorsprong
China
Productiecapaciteit
5000pieces/Month
Referentieprijs
$ 4.05 - 4.50

Beschrijving

Nominale spanning (V)
Maximale continue bedrijfsspanning (UC)
Nominale ontlaadstroom (in) (8/20 μs)
Maximale ontlaadstroom (Imax) (8/20 μs)
Beschermingsniveau (in)hoger
Beschermingsklasse
DC 500 V.
DC 530 V.
5 KA
10 KA
≤1,5 kV
IP20
DC 800 V.
DC 840 V.
20 KA
40 KA
≤3,0 kV
DC 1000 V.
DC 1060 V.
30 KA
60 KA
≤3,2 kV



Surge Protection Devices DC PV Solar System Arrester Protector SPD Surge Protection Devices DC PV Solar System Arrester Protector SPD Surge Protection Devices DC PV Solar System Arrester Protector SPD Surge Protection Devices DC PV Solar System Arrester Protector SPD Surge Protection Devices DC PV Solar System Arrester Protector SPD Surge Protection Devices DC PV Solar System Arrester Protector SPD Surge Protection Devices DC PV Solar System Arrester Protector SPD Surge Protection Devices DC PV Solar System Arrester Protector SPD

Piekbeveiligingen (SPD's) worden doorgaans in zonnecombinerboxen geïnstalleerd onder de volgende omstandigheden:
1. Wanneer het zonnestelsel is aangesloten op gevoelige belastingen. Als de zonne-energie wordt gebruikt om stroom te leveren aan elektronica, computers of automatiseringsapparatuur, helpen SPD's deze apparaten te beschermen tegen spanningspieken in het zonnestelsel.
2. In grote zonne-installaties, vooral die met lange kabelbanen. Lange kabels fungeren als antennes en zijn gevoeliger voor spanningspieken door bliksem- en nutsschakeling. SPD's bij de stroomverdeeldoos voorkomen dat deze stroomstoten het systeem binnendringen.
3. In zonnesystemen met een energieopslagsysteem voor batterijen. Accu's kunnen spanningspieken veroorzaken tijdens het opladen en ontladen, zodat SPD's andere componenten beschermen tegen spanningspieken die afkomstig zijn van de accubank.
4. Wanneer zich regelmatig onweersbuien voordoen. In gebieden met een zware bliksemactiviteit kunnen spanningspieken die worden veroorzaakt door nabijgelegen stakingen via lange kabelbanen een zonnestelsel binnengaan. SPD's bieden overspanningsbeveiliging op het punt waar kabels de aansluiteenheid binnenkomen.

De belangrijkste doelen van het installeren van SPD's in een zonnecombinerbox zijn:
1. Het beschermen van omvormers, laadregelaars en andere elektronica tegen schade als gevolg van spanningspieken.
2. Het voorkomen van interferentie met de werking van het zonnestelsel. Spanningsschommelingen kunnen de werking van omvormers, charge controllers en bewakingsapparatuur verstoren.
3. Het verminderen van de belasting op en het verlengen van de levensduur van bedrading, omvormers, batterijen en andere componenten. Frequente spanningspieken verminderen de isolatie van de apparatuur en verminderen de levensduur in de loop der tijd.
4. Verbetering van de betrouwbaarheid van het zonnestelsel door het voorkomen van door spanningspieken veroorzaakte storingen en uitval van apparatuur.
Bescherming van gevoelige belastingen die door het zonnestelsel worden aangedreven. Alle apparaten die door het zonnestelsel worden aangedreven, profiteren van de spanningsregeling die door SPD's wordt geboden.