OEM 35ka AC 4p SPD Lightning Protection Device Fabrikant

Model NR.
M27 Win-35T1
Vorm
Cuboid
Materiaal
PBT
Certificaat
CE
Merk
Xwchin
voordeel
snelle bedrading, schroefvrij
Transportpakket
Export Standard Packing
Specificatie
114*27*65mm(1P)
Handelsmerk
XWCHIN
Oorsprong
China
Gs-Code
8536300000
Referentieprijs
$ 17.82 - 19.89

Beschrijving

OEM 35KA AC 4P SPD fabrikant van Lightning Protection Device

 
De installatie van SPD in elke bliksembeveiligingszone, volgens de standaard van laagspanning elektrisch uiterlijk, maakt de classificatie van elektrische apparatuur in overeenstemming met de overspanningscategorie, de isolatie is bestand tegen impulsspanningsniveau kan de selectie van SPD bepalen. Volgens de standaard van het uiterlijk van laagspanningselektriciteit moet u elektrische apparatuur classificeren in overeenstemming met de overspanningscategorie als signaalniveau, belastingsniveau, distributie- en besturingsniveau en voedingsniveau. De isolatie is bestand tegen impulsspanningsniveaus van: 1500 V, 2500 V, 4000 V en 6000 V. Bepaal de installatiepositie van de beschermde apparatuur en de verschillende bliksemstromen van de verschillende bliksembeveiligingszones, afhankelijk van de verschillende installatieposities van de SPD voor de voeding en de break-over capaciteit.
De afstand tussen de installatie van elk niveau-SPD mag niet groter zijn dan 10 m, en de afstand tussen SPD en beschermde apparatuur moet zo kort mogelijk zijn, niet meer dan 10 m. Als door de beperking van de montagepositie de installatieafstand niet kan garanderen, moet er een ontkoppelcomponent worden geïnstalleerd tussen elk niveau-SPD, moet de afterclass-SPD worden beschermd door de eerdere klasse-SPD. In het laagspanningsnet kan het aansluiten van een inductor het ontkoppeldoel bereiken.  



OEM 35ka AC 4p SPD Lightning Protection Device Manufacturer OEM 35ka AC 4p SPD Lightning Protection Device Manufacturer
 
Type Stroombron-brester
Klasse Typ 1
Iimp (10 μs)kA 35
Toepassing AC/DC-systeem
Shell-materiaal
PA66,PBT,of kan worden aangepast
OEM 35ka AC 4p SPD Lightning Protection Device Manufacturer OEM 35ka AC 4p SPD Lightning Protection Device Manufacturer OEM 35ka AC 4p SPD Lightning Protection Device Manufacturer OEM 35ka AC 4p SPD Lightning Protection Device Manufacturer OEM 35ka AC 4p SPD Lightning Protection Device Manufacturer OEM 35ka AC 4p SPD Lightning Protection Device Manufacturer
OEM is beschikbaar.