Trichloorethyleen CAS-nr. 79-01-6

Model NR.
Trichloroethylene
dichtheid
1.4649
dampdichtheid
4.53 (lucht = 1)
toepassing
oplosmiddel
dampdruk
58 mm hg ( bij 20°c)
soortelijk gewicht
1.4649 (Water = 1)
cas-nr
79-01-6
einecs-nr
201-167-4
andere namen
Tce
kwaliteit
landbouwkwaliteit, industriële kwaliteit
merknaam
aikk-chemische stof
mf
C2HCl3
plaats van herkomst
shandong, china
Transportpakket
as Your Requst
Specificatie
99.3%
Handelsmerk
aikk-chemische stof
Oorsprong
Shandong China
Gs-Code
29032200
Productiecapaciteit
3000mts/Year
Referentieprijs
$ 0.54 - 1.35

Beschrijving

 

Productbeschrijving

Trichloroethylene CAS No. 79-01-6
Dichloormethaan is een organische verbinding met de chemische formule CH2Cl2. Het is een kleurloze transparante vloeistof met een irriterende geur die vergelijkbaar is met ether. Het is enigszins oplosbaar in water, ethanol en ether. Het is een niet-ontvlambaar oplosmiddel met een laag kookpunt onder normale bedrijfsomstandigheden. Wanneer de damp in lucht met hoge temperatuur een hoge concentratie krijgt, zal het een mengsel van gas met een zwakke verbranding genereren. Het wordt vaak gebruikt ter vervanging van brandbare petroleumether, ether, enz.

toepassing
1. Het wordt gebruikt voor het fumigeren en koelen van vriezers onder lage druk en airconditioningsystemen.
2. Gebruikt als oplosmiddel, extractant en mutageen.
3. Gebruikt in de elektronische industrie. Het wordt vaak gebruikt als reinigings- en ontvettingsmiddel.
4. Het wordt gebruikt als lokaal anestheticum, koelmiddel, brandblusmiddel, ontvettingsmiddel en filmverwijderaar voor het reinigen van metaaloppervlakteverf.
5. Gebruikt als tussenpersoon in organische synthese.

Beschermende maatregelen
Ademhalingsbescherming: Als de concentratie in de lucht de norm overschrijdt, moet u een direct gasmasker (half masker) dragen. Draag een ademmasker tijdens een noodredding of evacuatie. Oogbescherming: Draag indien nodig een chemische veiligheidsbril. Lichaamsbescherming: Draag beschermende kleding tegen het binnendringen van vergif. Handbescherming: Draag chemische bestendige handschoenen. Andere: Roken, eten en drinken zijn verboden op de werkplek. Douchen en kleding wisselen na het werk. Sla besmette kleding afzonderlijk op en gebruik deze na het wassen in de stand-bymodus. Let op persoonlijke hygiëne.
 
Chemische formule: C2HCl3
Moleculair gewicht 131.388
CAS-nr. 79-01-6
EINECS-nr. 201-167-4
Dichtheid 1,463 g/cm3
Smeltpunt
Kookpunt 87 ºC
 
Verpakking en levering
 
 
 
Trichloroethylene CAS No. 79-01-6
Ons verkoopnetwerk
Trichloroethylene CAS No. 79-01-6

Bedrijfsprofiel
 

Shandong AIVK Chemical Co., Ltd. is opgericht in 2008, is gevestigd in Guangrao County, Dongying City, de provincie Shandong, de centrale stad van de gele Rivier Delta hoge efficiency ecologische economische zone aan de kust van de Bohai Zee.

Onze fabriek is een professionele chemische fabrikant. Het bedrijf omvat voornamelijk propyleen, benzeen, aceton, dimethylformamide, dimethylcarbonaat, methylacetaat, trichloorethyleen, n-butylacetaat, cyclohexylamine, tetrachloorethyleen, Aniline, fenol, ethylacetaat, methylacetaat, SEC-butylacetaat, 2-propanol, cyclohexaan, 1,2-propyleenoxide, 2-methyl-1-propanol en ethanol [watervrij], 1-chloro-2,3-propyleenoxide, dichloormethaan, 1,1-dichloorethaan, 1,2-dichloorethaan, styreen [stable], tetrahydrofuraan, propaan en andere chemische grondstoffen, met inbegrip van pesticiden, medicijnen, chemische industrie, petrochemische industrie en andere gebieden!

Sinds de oprichting heeft het bedrijf altijd de bedrijfsfilosofie van op integriteit gebaseerde en win-win-samenwerking gevolgd, met een voorsprong op de markt en kwaliteit als eerste als bedrijfsdoel, zich houden aan klantgericht, marktgericht, en met overtuiging de meest hoogwaardige producten en diensten voor gebruikers in binnen- en buitenland met professionele technologie en oprechte houding.
 

Trichloroethylene CAS No. 79-01-6
Trichloroethylene CAS No. 79-01-6
Trichloroethylene CAS No. 79-01-6
Trichloroethylene CAS No. 79-01-6
Trichloroethylene CAS No. 79-01-6

 

VEELGESTELDE VRAGEN

1. V: Kan ik een monster krijgen?
A. we kunnen gratis monsters leveren. Terwijl de kosten voor koeriers aan uw kant liggen.
V: Hoe kan ik de productkwaliteit bevestigen voordat ik een bestelling plaats?
A : u kunt gratis samples van ons krijgen of onze vorige SGS-rapporten als referentie nemen of SGS regelen voordat u gaat laden.
Q: Wat voor soort pakket heb je?
A: We hebben verschillende pakketten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, zoals Iron drums, plastic drums, IBC-tanks, FlexiTank, ISO-TANK en -zakken, etc.
4 V:welk soort betalingsvoorwaarden accepteert u?
A:we geven de voorkeur aan TT, LC betalingsvoorwaarden. Andere betalingsvoorwaarden zijn flexibel om verder te worden besproken.
5.Q:kunt u me een kortingsprijs geven?
A: Ja. Dit hangt af van het aantal bestellingen.