Fabrieksprijs van N, N-dimethylformamide (DMF)

Model NR.
99%
Gs-Code
3001901000
Productiecapaciteit
5000mts/Month
Referentieprijs
Neem contact met ons op voor een offerte

Beschrijving

DMF CAS 68-12-2 Dimethylformamide /Di methylformamide

1. Inleiding

Productnaam: N, N-dimethylformamide (DMF)
Synoniemen: FORMDIMETHYLAMIDE; FORMYLDIMETHYLAMINE; DIMETHYLFORMAMIDE; DMF; DMFA; N', N-DIMETHYLFORMAMIDE
CAS: 68-12-2
MF: C3H7NO
MW: 73.09
EINECS: 200-679-5
MOL-bestand: 68-12-2. Mol

Dimethylformamide (DMF) is een  Soort organische verbindingen, chemische formule voor HCON (CH 3) 2, kleurloze transparante vloeistof, met water en de meeste organische oplosmiddelen mengbaarheid.
Pure dimethylformamide heeft een  Speciale geur, industriële kwaliteit of verslechterde dimethylformamide heeft een  Visachtige geur, omdat het de onzuiverheid van dimethylamine bevat.
De naam komt uit het feit dat het een  Dimethylsubstituut is voor formamide (een amide van mierenzuur), die beide op het N  (stikstof) atoom staan.
Het is een  Gemeenschappelijk oplosmiddel voor chemische reacties.
Als de polariteit van aprotische oplosmiddelen met een hoog kookpunt (hydrofiel) kan het het SN 2  -reactiemechanisme bevorderen.
Dimethylformamide is gemaakt van methylformaat en dimethylamine.
Dimethylformamide in sterke basis zoals natriumhydroxide of sterk zuur zoals zoutzuur of zwavelzuur is niet stabiel in het milieu (vooral bij hoge temperatuur), en hydrolyse van mierenzuur en dimethylamine, de vergelijkingen voor HCON (CH 3)2+ H  2O -  (CH) 32 NH +  HCOOH.

2. Specificatie

N, N-Dimethylformamide Chemische eigenschappen
Smeltpunt   -61 °C.
alfa   0.94°
Kookpunt   153 °C (verlicht)
dichtheid   0.948 g/ml bij 20 °C.
dampdichtheid   2.5 (vs lucht)
dampdruk   2.7 mm Hg (  20 °C)
brekingsindex   n20 /D   1.430 (verlicht. )
FP   136 °F
opslagtemperatuur   Opslaan bij RT.
Wateroplosbaarheid   oplosbaar
Gevoelig   Hygroscopisch
Merck   14, 3243
BRN   605365
CAS-database-referentie 68-12-2(CAS-database-referentie)
NIST-Chemie-referentie Formamide, N, N-dimethyl-(68-12-2)
EPA Substantie Registry System Formamide, N, N-dimethyl-(68-12-2)

 

Pakket

190 kg/drum        80 vaten/20 ft container=15, 2 meter/20 ft container
Factory Price of N, N-Dimethyl Formamide (DMF)

4. Gebruik

Gebruik 1: Wordt gebruikt als analytisch reagens en oplosmiddel voor ethyleenhars en acetyleen.

Gebruik 2: Is een uitstekend organisch oplosmiddel, gebruikt als  Oplosmiddel van polyurethaan, polyacrylonitril, polyvinylchloride, ook gebruikt als extractiemiddel, medicijnen en pesticide chlorfenamidin grondstoffen.

Gebruik 3: Dimethylformamide is niet alleen een  Soort chemische grondstof met een  Breed scala AAN TOEPASSINGEN, maar ook een  Soort uitstekend oplosmiddel met een  Breed scala aan TOEPASSINGEN. Het kan worden gebruikt in de synthese van nat spinnen en polyurethaan van polyacrylonitril vezels en andere synthetische vezels.
Gebruikt voor het maken van plastic folie; Kan ook worden gebruikt als  Verfverwijderaar; Het lost ook bepaalde pigmenten op die weinig oplosbaar zijn, waardoor ze de karakteristieke eigenschappen van kleurstoffen hebben.
Dimethylformamide kan worden gebruikt voor aromaticaextractie en voor de terugwinning van butadieen en isopreen uit c-4 en C-5 fracties, en als effectief reagens voor de scheiding van niet-koolwaterstofcomponenten uit paraffine.
Het heeft een  Goede selectiviteit voor de oplosbaarheid van m-ftalezuur en tereftalezuur: De oplosbaarheid van m-ftalezuur in dimethylformamide is hoger dan die van tereftalezuur, en de twee kunnen worden gescheiden door oplosmiddelextractie of gedeeltelijke kristallisatie in dimethylformamide.
In de petrochemische industrie kan dimethylformamide worden gebruikt als gasabsorber  Voor het scheiden en raffineren van gassen.
In organische reacties wordt dimethylformamide niet alleen op grote schaal gebruikt als  Oplosmiddel, maar ook als belangrijk middel in organische synthese.
Chlorfenamidine kan in de pesticidenindustrie worden geproduceerd;
In de farmaceutische industrie kan het worden gebruikt om sulfadiazine, doxycycline, cortison, vitamine B6, jodide, Pinnet, thiacil, N-formyllysosarcoma, antinomine, methoxylmosterd, benzo mosterd, cyclohexanilide, furofluorouracil, hemostatisch cyclozuur, medroxymethamine, medroprogestin, bvidatar, ormin, etc.
Dimethylformamide speelt een  Katalytische rol in hydrogenering, dehydrogenering, dehydratie en dehalatie van waterstof, waardoor de reactietemperatuur wordt verlaagd en de zuiverheid van het product wordt verhoogd.

Gebruik 4: Niet-waterig titratiereagens, oplosmiddel voor ethyleenhars en acetyleen, organische synthese, fotometrische bepaling, vaste vloeistof voor gaschromatografie (maximale gebruikstemperatuur: 50 ºC, oplosmiddel: Methanol), scheiding en analyse van C2-C5 koolwaterstof, en scheiding van positief isobuteen -[1] en cis, omgekeerde buteen -[2]. Analyse van pesticide residues. Organic synthese. Synthesis van peptiden. Voor de fotografische industrie.

5. Company profiel en personeelsstijl

Qingdao Hisea Chem Co., Ltd is een  Beroemde chemische productie sinds 1996, gelegen in Chemical Logistics Park van Qingdao haven die slechts 30 kilometer van de Qingdao haven, en het verkeer is erg handig.
  Gebaseerd op de olie raffinerende chemische installatie van CNPC en Sinopec die rond van China verdeelde, produceren wij Glacial azijnzuur, Formic zuur, Salpeterzuur en waterstofperoxide, alcohol, isopropylalcohol, en wij produceren natriumhydroxide, kaliumhydroxide, natriumsulfide, kaliumnitraat, kaliumsulfaat gebaseerd op zout, kalium, magnesium, Kolenvoorraden van de Lop-kwekerijen en het Qinghai-meer. Het opnieuw distilleren van de zuren en oplosmiddelen en het verbeteren van de productzuiverheid is om elke toepassing in het veld te bereiken, Textiel, reagens en medisch niveau etc. Het is ons grootste voordeel om de hoge zuiverheid van producten te bieden en productie op maat te maken volgens de wensen van de klant.

De arbeiders laden de goederen in de fabriek.

Factory Price of N, N-Dimethyl Formamide (DMF)
De verkoopafdeling is op de Chemie Industry Fair in Shanghai.

Factory Price of N, N-Dimethyl Formamide (DMF)

Contactmanier: Mw. Amy
 


Factory Price of N, N-Dimethyl Formamide (DMF)
Factory Price of N, N-Dimethyl Formamide (DMF)

Factory Price of N, N-Dimethyl Formamide (DMF) Factory Price of N, N-Dimethyl Formamide (DMF) Factory Price of N, N-Dimethyl Formamide (DMF)