Theaoson 400 ml Aerosol Spray Paint Gold effect Chrome

Substraat
Staal
Formation Mechanism
Conversie Type
brutogewicht
394 g
stijl
spuiten
nettogewicht
290 g
kleuren beschikbaar
aangepaste kleuren
can-grootte
65 mm x 158 mm
periode van kwaliteitsgarantie
3 jaar
Transportpakket
Box
Specificatie
400ml*12pcs/ctn
Handelsmerk
THEAOSON
Oorsprong
China
Gs-Code
32082090
Productiecapaciteit
100000000
Referentieprijs
$ 5.40 - 13.50

Beschrijving

 

Productbeschrijving

Het  bestaat uit spuitbussen, spuitbussen, verven en drijfgassen. Het wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen: Reparatie van verfkamelen, matrijzen, industriële machines, gebouwen, staalconstructies, reclame, logo's, graffiti, enzovoort. Het is geschikt voor metaal, hout, kleistenen, glas, asbesttegels, plastic, keramiek en andere materialen. Vanwege de diversiteit aan materialen tijdens de specifieke constructie moet eerst een kleinschalige testspray worden uitgevoerd, en kan er geen grootschalige constructie worden uitgevoerd na geen nadelige reacties.
Koop spuitverf, Aerosol Color Gold Spray Paint, Gold Spray Paint

Parameter Eenheid Bij   23    ºC   en   60%   relatieve   vochtigheid
    Uiterlijk van laklaag - De   kleur   is   uniform   en   glad
Drogen
tijd
Oppervlak   droog Minuut ≤20
Werkelijk   droog Minuut ≤120
Hardheid Niveau ≥HB
Hechting Niveau ≤2
Spuitsnelheid     % ≥97
Interne   druk,   50 ºC MPa ≤0.8
 

 

Producten aanbevelen

Theaoson-bloemverf is   op waterbasis en benzeen-vrij , dus dit is een   verse bloemveilige producten .  Theaoson flower spray paint is een snel drogende, onberispelijke afwerking, gepigmenteerde spray die zorgt voor prachtige kleuren zonder een dikke laag verf. Het is speciaal geformuleerd voor het veeleisende gebruik van de professionele en doe-het-zelf creatieve individuen. We hebben de kleur als BLAUWE VIOLEN, ALLEEN PERZIK, SAKURA BLOESEM, DENNENBOS, enzovoort.
Sneeuwspray  ook wel kunstmatige  sneeuw genoemd.  Onder bepaalde    temperatuur en vochtigheid wordt het hogedrukwater     van de sneeuwmachine door de spuitmond na  de vorming van een kleine nevel gemengd               met hogedrukwater   en produceert het mondstuk van het nucleaire apparaat   zaden sneeuwkorrels ,  als  gevolg van de werking van een krachtige  ventilator vormden deze zaden sneeuwkorrels  en een kleine waterstraal   tijdens  het proces van massa -uitwerpcombinatie de   vlokken.  We moeten zorgen voor een zoete romantiek actie, zeer effectief Maak een gelukkige sfeer te orgasme.
 
Theaoson Thermoplastic Paint met Thermoplastic Marking Paint Price & Road Marking   is een zelfdrogende verf van thermoplastisch acryl, een spuitverf die speciaal is ontworpen voor wegmarkeringen. Omgekeerde spray, kan met de hand en machine worden gespoten, met uniforme filmvorming, heldere kleuren, snel drogen, vlak , niet-reflecterend, handige constructie, ultraviolette stralingsweerstand, mechanische wrijvingsweerstand, hoge mechanische sterkte, niet-klevende banden, waterbestendigheid, alkali-bestendigheid, Etc. prestaties.
Deze spuitverf is   een thermo-kunststof acryl spuitverf   en heeft de kenmerken van een goede werking, een goede verstuiving en een hoge spuitsnelheid. De verf kan snel drogen en de afwerking van de folie heeft een uitstekende hardheid, hechting, glans en flexibiliteit , schokbestendigheid, kleurrijk oppervlak en een goed decoratief effect, prachtige bescherming vermogen.

 


Klik op de bovenstaande productafbeeldingen voor meer informatie over het product waarin u geïnteresseerd bent.
 

Productontwikkeling en -onderzoek

 
Theaoson 400ml Aerosol Spray Paint Gold Effect Chrome
Theaoson 400ml Aerosol Spray Paint Gold Effect Chrome

 

Productie en verzending

 
Theaoson 400ml Aerosol Spray Paint Gold Effect Chrome
Theaoson 400ml Aerosol Spray Paint Gold Effect Chrome

Tentoonstelling

Theaoson 400ml Aerosol Spray Paint Gold Effect Chrome
 

Waarom ons kiezen

Theaoson is een beursgenoteerde onderneming die in 2010 is opgericht. Wij zijn een van de grootste aërosolfabrikanten in China en zijn beursgenoteerd. We hebben ons gewijd aan onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop aan aerosol in de autozorg, de schoonheidszorg, het huishouden, de industrie en desinfectie .

Theaoson 400ml Aerosol Spray Paint Gold Effect Chrome

OEM-proces

Theaoson 400ml Aerosol Spray Paint Gold Effect Chrome
 

VEELGESTELDE VRAGEN


OEM ODM automatische sneldrogende goudverf met handbediening  

 

Building Coating