Theaoson Mirror Making Spray Paint met architectonische coating voor Automatief Effect van hoge kwaliteit

Model NR.
AC-J1003
Certificaat
ISO14001, CCC, RoHS, ISO9001
Substraat
Staal
Componenten
Oplosmiddel
Formation Mechanism
Conversie Type
spuitsnelheid
≥96%
nettogewicht
290 g
glans
glans≥80%, mat≤10%
hardheid
≥hb
vulsnelheid
70-85%
can-grootte
65 mm x 158 mm
brutogewicht
394 g
hechting
<=2
interne druk
<=0.8mpa
Transportpakket
Carton / Box
Specificatie
450ml*12pcs/ctn
Handelsmerk
Theaoson
Oorsprong
China
Productiecapaciteit
100000000
Referentieprijs
$ 0.68 - 1.16

Beschrijving

Productbeschrijving

FUNCTIES
Dit product is gemaakt van geïmporteerde speciale metaalpigmenten   en Speciale harsen. Na het drogen heeft de laklaag een spiegeleffect   dat vergelijkbaar is Aan dat van de spiegel.het kan op   worden gespoten Achterkant van hoog transparante materialen zoals glas en   plexiglas.After Drogen,kan worden gebruikt als spiegel.het heeft   een goede hechting En het is niet makkelijk om off. Theaoson Mirror Making Spray Paint met architecturale coating voor het effect van Autostiv High Quality
TOEPASSING
Het is geschikt voor materialen met een hoge doorlatingsfactor, zoals glas   en plexiglas.
 
GEBRUIK
1.Reinig voor gebruik het vuil, de olievlekken en de watervlekken   op het oppervlak van het bespoten voorwerp.
2.voordat het
  onbekende materiaal wordt gespoten, zal een test voor kleine gebieden worden uitgevoerd voordat   het wordt gebouwd.
3.Schud het product ongeveer 1
  minuut op en neer voordat u het gebruikt, zodat het mengsel gelijkmatig is gemengd   , gelijkmatig bespuit op een afstand van ongeveer 15-20 cm   van het bespoten oppervlak, volledig bedekt met 3-4   keer, telkens met een tijdsinterval van ongeveer twee minuten.
4.als de spuitbus
  niet in één keer klaar is, zet u de spuitbus ondersteboven voordat   u deze opbergt en drukt u de spuitdop ongeveer 3 seconden omlaag.   Verwijder de resterende lak van de spuitneus om te voorkomen   dat de spuitneus verstopt zit.

 

Beschrijving Beeld Specificatie
Theaoson Chrome Spiegelverf Theaoson Mirror Making Spray Paint with Architectural Coating for Automative High Quality Effect Grootte φ65mm × 158 mm
Brutogewicht 394 g
Nettogewicht 290 g
Spuitsnelheid ≥96%
Interne druk (50ºC) 0,8 MPa
Vulsnelheid 70-85%
Uiterlijk lakafwerking De kleur is uniform en glad
  Glans ( 60° ) Glans≥80%,Matt≤10%
Droogtijd van het oppervlak < 15 min.
Werkelijke droogtijd < 60 min.
Hardheid HB
Hechting 2
Waterbestendig 48 uur onderdompeling niet belukt, valt niet weg, de laklaag wit licht bij 2H herstel

Theaoson Mirror Making Spray Paint with Architectural Coating for Automative High Quality Effect
NOODGEVAL
1.als u aan de huid kleeft, was deze dan met veel zeep en   water.als u nog steeds ongemak voelt, ga dan snel naar de dokter.  
2.als u niet voorzichtig bent, spoel dan met veel water.als   u nog steeds ongemak voelt.Ga snel naar een dokter.
Als u tijdens
  de operatie enig ongemak voelt, stop dan onmiddellijk met werken   en ga naar een plaats met goede ventilatie.


LET OP.
1.om roest te voorkomen, mag u deze niet op vochtige plaatsen plaatsen plaatsen.
2.gebruik het apparaat niet in de buurt van brandbronnen en plaatsen waar brand
  gemakkelijk kan worden geblust.
3.niet in direct zonlicht plaatsen, in de buurt van de
  bron van brand en boven 40 C of hoger.
4.Giet niet in
  het vuur, en na het opgebruiken van de lege kan ondersteboven, druk op de klep om het restgas in de fles te laten ontsnappen, en zet vervolgens de lege kan in het vuilnis.
5.Blijf uit de buurt
  van kinderen.



  Scroll naar de onderkant van de pagina, PM me voor meer informatie en grijp zakelijke kansen!


 

Producten aanbevelen --klik erop

 
 
75% Alcohol Sanitizer Spray (gebaseerd op de volumefractie) kan worden gebruikt om het oppervlak van het menselijk lichaam en de huid te desinfecteren, wat koortsverschijnselen kan verlichten.    Het kan worden gebruikt om (SARS -virus), het virus van de vogelgriep (H1N1, H3N2), het virus HCV van de Hepatitis c, E. coli, Staphylococcus aureus, albicanen van de Candida en andere bacteriën te onderdrukken en te desinfecteren. Het kan direct in de lucht worden gespoten om virussen en bacteriën uit de lucht te verwijderen.75% Alcohol Sanitizer Spray kan worden gebruikt om de huid, het tafelgerei, fruit, telefoons, computers en andere dagelijkse gebruiksdoeleinden te reinigen en te ontsmetten.
 
 
Het is gemaakt van   acrylhars  en geïmporteerd zonbestendig pigment. Het heeft een hoog gehalte aan vaste stoffen, een goede dekvermogen, snel drogen en een goede weerbestendigheid.   Het is handiger om te lakken met speciale vrouwelijke klep en speciale spuitdop. Het kan gemakkelijk verschillende kleuren en lijnen tekenen.   Het is geschikt voor alle soorten metaal, keramiek, steen, hout, glas en andere materialen graffiti schilderen.   Als het gebruikt moet worden voor plastic materialen, kan het eerst n een klein gebied gebruikt worden, en dan op een groot gebied zonder bijwerkingen.

 
Blauwe en witte spuitverf met zinkcoating , een corrosiewerend product dat wordt gebruikt voor het repareren van elektroplets. Het heeft een goede roestbestendigheid en decoratieve eigenschappen, en de kleur is dicht bij blauw, wit, zink, blauw en helder zilver. Vergeleken met andere metalen is het een relatief goedkoop en makkelijk te plaatstaal. Het is een laag-waarde anti-corrosie-elektroplating laag en wordt veel gebruikt om staal te beschermen. Stukken, vooral om atmosferische corrosie te voorkomen, en gebruikt voor decoratie.
 
 
Theaoson Oil for Lubricting Oil with Anti-rust Spray Lubricant voert   anti-roest, smering, ontvochtiging, ontcontaminatie en eliminatie van het geluid van machines of andere metalen, enz. ,   en heeft een magische werking van ontwikkelende roest, snel verliest de geroeste schroeven.   Het kan op grote schaal worden toegepast op de precisie-instrumenten, contactpunten van elektronische apparaten, stalen accessoires en hoge sensorelementen, enz.

 
Wat is bedoeld om dieren en planten te identificeren, is gemaakt van speciale formule om een duurzaam, zeer zichtbaar teken te maken op runderen, varkens, schapen, varkens, paarden of andere dieren. Extreem snel drogen, bestand tegen vervaging. Eenmaal droog is volledig weerbestendig en waterdicht. Ook ideaal voor het markeren van gesynchroniseerde koeien, droge koeien, dieren met medicijnen, verjongingsdata, het identificeren van pasgeborenen en dammen die dieren sorteren, of andere merkingsbehoeften. Verschillende kleuren rood, blauw, groen, violet, enzovoort. Het is ideaal voor het markeren van alle dieren, zoals varkens, schapen, runderen, paarden, enz. en het is ontworpen om een lange levensduur te markeren.




Klik op de bovenstaande productafbeeldingen voor meer informatie over het product waarin u geïnteresseerd bent.


 

VEELGESTELDE VRAGEN

Theaoson Mirror Making Spray Paint with Architectural Coating for Automative High Quality Effect



 

OEM-proces

 

Theaoson Mirror Making Spray Paint with Architectural Coating for Automative High Quality Effect


 

Uitscheiding

Theaoson Mirror Making Spray Paint with Architectural Coating for Automative High Quality Effect



 

Waarom ons kiezen







CONTACTPERSOON
Naam: Katherine Cai
: U kunt mij rechtstreeks online contacteren via het sessievak hieronder, of u kunt mij contacteren via de Contact Leverancier aan de rechterkant.
Social Media : Zoek Katherine Cai op Twitter, Youtube, Facebook, Linkedin
Hoop je daar te ontmoeten