Draagbare PU-isolatiekit voor schuimrubber-isolatie te koop

Droogmethode
Lucht drogen
Certificaat
ISO9001
Componenten
Film Forming Matter
Formation Mechanism
Conversie Type
schuimtype
gesloten cel
druksterkte
0,18 mpa
schuimdichtheid
28 Kg/M3
spuitgebied
0,4 m3
gewicht
18 kg
naam
kit met sproeischuim
Specificatie
18 kg
Handelsmerk
HIGHTOP
Oorsprong
China
Productiecapaciteit
100/Month
Referentieprijs
$ 226.80 - 252.00

Beschrijving

Betaal niet rechtstreeks. De prijs is hier niet inclusief de servicekosten. Neem rechtstreeks contact met mij op om GELD TE BESPAREN EN KORTING TE KRIJGEN.
dank je wel ~

Verkoopmanager:Lina Cheng
Portable PU Insulation Foam Spray Foam Insulation Kit for Sale
Portable PU Insulation Foam Spray Foam Insulation Kit for Sale

Het hoogwaardige stalen spuitbussen van tweecomponentenpolyurethaan stijve schuim is een tweecomponenten A en B composite ontworpen voor het spuiten van isolatie; het is gevuld in twee drukbestendige cilinders. Het A-onderdeel bestaat voornamelijk uit polyether of polyester, schuimstabilisator, schuimend middel, katalysator, vertragende (of) weekmaker, Etc. B component is poly polymeerzuur MDI, PAPI of gemodificeerde polymeerzuur MDI, PAPI, geschikt voor kleine en middelgrote gebouwen. Spuit isolatie van muren, daken, koelhuizen, opslagtanks, personenauto's en rompen.

Productkenmerken  

1.draagbare druktankverpakking, met eenvoudig spuitpistool, infuusbuis, enz., geen speciale spuitapparatuur en een elektrische of gasbron, de constructie is snel en gemakkelijk;

2.Snel drogen in 30 seconden, in 2-5 minuten snijden, volledig uitgehard in 1 uur;

3.schuim met gesloten cellen, goed isolatieeffect;

4.gebruik niet-brandbaar schuimend middel voor een veilige constructie;

5.milieuvriendelijk schuimend middel, milieuvriendelijk.
Portable PU Insulation Foam Spray Foam Insulation Kit for Sale

Portable PU Insulation Foam Spray Foam Insulation Kit for Sale

Instructies
1. Alvorens de tank te gebruiken, moet deze ten minste 20 uur (bij voorkeur 48 uur) in de omgeving van 20 ° C - 30 ° C worden bewaard, zodat de temperatuur van de inhoud van de tank binnen het juiste bereik ligt (de temperatuur mag niet hoger zijn dan 40 ° C; Anders zal er een gevaar van een barsttank ontstaan!). De temperatuur van de bouwomgeving of het werkoppervlak moet hoger zijn dan 4 °C.
2. Draag een veiligheidsbril, werkkappen, rubberen handschoenen en draag beschermende kleding;
3. Schud de kan voor gebruik 1-2 minuten om de inhoud van de container te mengen. De horizontale plaatsing van het vullichaam moet na meer dan de helft van het gebruik worden gehandhaafd;
4. Sluit het pistool, de buis en de nozzle voor gebruik aan: Schroef de klep van de twee containers van AB los (linksom draaien). De mate waarin de vulklep wordt losgedraaid, beïnvloedt de spuitdruk van het materiaal. De druk moet aan het begin gelijk, matig en open zijn. Het sproeieffect kan worden bereikt. (Opmerking: Sommige kleppen hebben een veiligheidsvergrendeling en moeten worden ingedrukt om te openen)
5. Controleer na het openen van de klep eerst de toestand van de afvoer van de twee materialen en trek vervolgens aan de trekker om de druk van de twee materialen aan te passen, en houd vervolgens het spuitpistool vast, het pistool op 1 meter afstand van de tandschijf is geplaatst; en trek tegelijkertijd aan de twee triggers om in meerdere richtingen te bewegen. .
6. Het oppervlak van de preventie en de regelmatigheid moet gelijkmatig worden bespoten en de onregelmatige delen moeten geconcentreerd worden bespoten. Na het uitharden moet het bespoten oppervlak gelijkmatig verdeeld zijn. Het spuiten moet een klein aantal keren als principe volgen om een goede hechting te bereiken.
7. Als het interval tijdens het spuitproces is, moet het interval ≤ 1 minuut bedragen. Als het interval lang is, moet de trigger worden onderbroken om te voorkomen dat de kop van het pistool verstopt raakt. Zodra de vulbak is geopend, wordt deze binnen één dag gebruikt om te voorkomen dat het hoofdmateriaal in de transportbuis stolt en het normale gebruik van het systeem beïnvloedt. Ongebruikte vullingen. Als er kortetermijnopslag nodig is, moet eerst de vulklep worden gesloten. Vervolgens moet de trekker worden getrokken om het restmateriaal in de transportpijp volledig af te tappen. Vervang vervolgens de kop van het pistool.

Verzending
 houten pallet
Portable PU Insulation Foam Spray Foam Insulation Kit for Sale
Portable PU Insulation Foam Spray Foam Insulation Kit for Sale

Onze fabriek
Ons bedrijf is een grootschalige engineering-bouwmachine en apparatuurproductiegroep die wetenschappelijk onderzoek, productie en service integreert. Het hoofdkantoor is gevestigd in Jining City, de provincie Shandong.
Onze belangrijkste producten zijn bouwmachines, zoals mini-graafmachines van 1 ton tot 3.5 ton. Serie spuitapparatuur, zoals een tweecomponent hogedruk-PU spuitmachine. Landbouwmachines, laderseries, etc.


Portable PU Insulation Foam Spray Foam Insulation Kit for Sale
Onze certificering
Hightop heeft een ISO 9001-certificering voor internationale kwaliteitssysteem, CE-certificering van de Europese Unie, SGS-certificering, Duitse TUV- en France BV-certificering.

Portable PU Insulation Foam Spray Foam Insulation Kit for Sale

Wat hebben we nog meer
We kunnen graafmachines, wielladers, grasmaaiers, spuitmachines, tractoren, Schranklader, etc.   als je anderen nodig hebt, kunnen we je helpen ze ook te vinden.

VEELGESTELDE VRAGEN
V1: Wat is de minimale bestelhoeveelheid (MOQ)?
A1: 1 set
 
V2: Wat is de doorlooptijd? (Hoe lang duurt het om mijn goederen voor te bereiden?)
A2: 5-7  dagen voor proefbestellingen, 15-20  dagen voor bulkorders. (De exacte tijd wordt gebaseerd op de vereisten)

V3 : Wat is uw garantie?
A3 : 1 jaar of 1500 werkuren

V4 : Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?
A4 : Gewoonlijk 30% aanbetaling per T/T, saldo 70% voor verzending, want grote orders kunnen ook worden onderhandeld.

V5: Welke certificering hebt u?
A5: Onze producten hebben veel certificeringen gekregen, zoals CE, ISO 9001, SGS, TUV, BV, enz

V6 : Hoe zal u mijn goederen aan mij leveren?
A6 : Normaal gesproken zullen we de goederen per vliegtuig, per zee en per exprepress verzenden.
 
V7 : Kun je mijn eigen logo op de producten drukken?
A7 : Ja, natuurlijk. Niet alleen het logo, maar ook het verpakkingsontwerp en andere OEM-diensten zijn beschikbaar.
 
V8 : Wat is de kwaliteit van uw product?
A8 : Onze grondstoffen worden allemaal gekocht bij gekwalificeerde leveranciers. En we hebben een zeer strenge QC-standaard om te verzekeren dat onze eindproducten aan uw eisen voldoen.
 
V9 . Test u al uw goederen vóór levering?
A9 : Ja, we hebben 100% test voor aflevering.