Tank Type GIS Surge Arrester Lightning Arrester

Model NR.
GIS-170KV
Vorm
Gis
Materiaal
ZnO
Certificaat
ISO9001, Ce
Merk
Leeyd
nominale spanning
84 kv
continue bedrijfsspanning
67.2-168,5 kv
systeemspanning
66 kv
Transportpakket
Wooden Case
Handelsmerk
LEEYD
Oorsprong
China
Gs-Code
8535400000
Productiecapaciteit
10000PCS/Year
Referentieprijs
$ 4,050.00 - 5,220.00

Beschrijving

Productbeschrijving
 De tankarrestatie is een met gas geïsoleerde, met metaal omsloten, ondoorlatendarm metalen oxide-arrestor die is ontworpen om de door zwavelhexafluoride-gas geïsoleerde gecombineerde elektrische apparatuur (GIS) te beschermen om bliksem en operationele schade door overspanning te voorkomen, ook wel GIS-arrestatie genoemd. Ons bedrijf ontwikkelt en exploiteert GIS-arrestatiesystemen, waaronder 72,5 kV-252 kV-kwaliteiten, en er vinden geen kwaliteitsongevallen plaats na 6 jaar van installatie en gebruik. Om te kunnen voldoen aan de ontwikkelingstrend van GIS heeft ons bedrijf hoogwaardige metaaloxide-weerstanden met grote capaciteit ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de behoeften van geminiaturiseerd GIS op de markt. De structuur van de arrestatie heeft een speciaal constructieontwerp om te garanderen dat het resistieve stuk niet losraakt tijdens hobbelig transport en sterke trillingen, en daardoor geen gedeeltelijke ontlading veroorzaakt; het moet worden geïnstalleerd in de vorm van dressing, paperback of flip-chip. De specificatie van de arrestatie is gebaseerd op de relevante normen en de ervaring van de arrestatie op lange termijn. Het is te hopen dat de gebruiker correct kan gebruiken, de test kan standaardiseren en regelmatig kan observeren om de rol van de bescherming van de arrestatie te spelen en de veilige werking van het GIS te verzekeren.
 
productoverzicht
Het product bestaat voornamelijk uit een zinkoxide-klepstuk, een drukvereffeningsdeksel, een behuizing, een monitor voor een bliksemafleider, een bassinisolator en een elektrische connector. Het hoofdonderdeel van de zinkoxideklep is ondergebracht in een geaarde metalen behuizing, het ene uiteinde is via een monitor voor de arrestatie met de aarde verbonden en het andere uiteinde is elektrisch aangesloten op het elektrische circuit van het gesloten apparaat via een elektrische aansluiting. De binnenkant van de behuizing is gevuld met SF6-gas van 0.4 MPa tot 0.50 MPa als isolatiemedium, en het product heeft uitstekende prestaties.
 
 
werkingsprincipe
Het zinkoxide-klepblad heeft uitstekende niet-lineaire volt-ampère-eigenschappen, en de karakteristieke curve van de volt-ampère wordt weergegeven in afb. 1. Wanneer er in het systeem een overspanning optreedt, vertoont het zinkoxide-klepblad een lage weerstand (d.w.z. een geleidingstoestand) bij een normale bedrijfsspanning. Daaronder vertoont het een hoge weerstand, en de stroom die door de arrestatie stroomt is klein, en het systeem is bijna geïsoleerd van de aarde. Het is de oxide-afstoter die het zinkoxide beschermt. Wanneer het substation wordt blootgesteld aan atmosferische (donder), operationele schokken of andere overspanningen, laat de oxide-arrestor eerst de overspanningsenergie vrij en beperkt de overspanningsamplitude tot de toelaatbare waarde van de isolatie van de beschermde elektrische apparatuur, waarbij EEN zekere veiligheidsmarge overblijft; daarna keert de oxide-arrestatie terug naar een toestand met hoge weerstand, zodat het voedingssysteem normaal werkt.
Tank Type Gis Surge Arrester Lightning Arrester

Tank Type Gis Surge Arrester Lightning Arrester
Tank Type Gis Surge Arrester Lightning Arrester Tank Type Gis Surge Arrester Lightning Arrester